cevap bekliyorum ?
cevap bekliyorum ?
Adem , adı üstünde konu..hepsinin kategorisi aynı..hepsi tema..şimdi başkası, başkaları tek tek açarken , ben tek bir konuda toplarsam hepsini karışık olucak..belki çok fazla yorum gelicek , yapamıyorum yada teşekkür diye , belki de hiç yorum gelmeyecek..Okumadan geçicek..
ki bütün konularda da , tek bir tema yok..yani tam hatırladım 4 tema olan da var(diğerlerinde böle olabilir ama hatırlamıyorum, malum saat 1 :))..ben bu 4 tema olanı tek tek açsam , o zaman birisi gelip bana dese ki ^^naptın sen^^..o zaman cevap veremem..
kirlik yaptığımı düşünmüyorum.. : )
Peki Adem buna ne diyeceksin ?
(17 Eki 2009 07:41) tarihinden sonra açılan konular onaylanmıştır..Ama benim açtığım konu onaylanmamıştır..Emek de harcadığım bir konu bu..Bunu onaylamadıkları benim moralimi bozdu..illegal değil birşey değil..Yaptıkları yanlış bence..o yüzden de forum yetkililerinden cevap bekliyorum ?
Ne alakası var, kirlilikle falan, sonuçta paylaşılan abidik gubidik şeyler değil.
Hepsi farklı farklı tema, başlığa da Arşiv/Dosya gibi yazınca neyin ne olduğu anlaşılmıyor ki.
Win 7, Win 7 diyorsunuz. Hiç hoş görülü olmuyorsunuz (bence).
Neyi nerden görüşüyorsun Osman bende seni bir çözemedim gitti.işte sence ne olduğunu merak ettim ve sordum...
Cümlenin sonunda (bence), yazıyor alınmana atılmana gerek yok.Alınmadımda ,atılmadım da..çözülmeyecek birşey de yok..O senin anlamadığını Adem e söledim..Biraz daha takip etsen anlardın : )
yahu neden böle yapıyorsunuz anlamıyorum..cidden anlaşılacak gibi değil..
konularızamanında onay vermeyerek açmıyorsunuz..illa ki sölemem mi gerekiyor ,illa ki konu açıp , chip yetkilileri şöle böle demem mi gerekiyor..sizneden böle şeylere izin veriyor , böle şeyleri yapıyorsunuz..
ya benim yaşım çok ufak , anlamıyorum sizi..
yada
.....
kolay gelsin herkese..konu kilitlenebilir , silinebilir...
belki yazmak 1 saat ama silmek 3 saniye..
konuyu sağolsun CapanOQLU açıklamış..cevap da geldi özelden..yeterince açıklayıcı bir cevap oldu..kusura bakmayın o kadar yazı okuttum sizlerede ....
evet bende bu konuyu açtıktan sonra chip online bölümünü gördüm malesef....
neyse herkese teşekkürler..
herkese okuduğu için tekrar teşekkürler..(böle birşeyi okumanızı istemezdim..Ama işte ''Konuşsam tesiri yok , Sussam gönül razı değil !)
konuyu açtıktan bir süre sonra yöneticilerden birisi açıktı ve konularımı onaylıyordu..o yüzden de o kişinin konumu okuduğunu ve öle onayladığını düşündüm ve konumu komple silerek , cevap beklediğimi vurguladım..
özelden sonradan cevap geldi...