cevaplar

XxXDaRKoXxX
10-11-2007, 16:02   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3,720 mesaj

Arkadaşlar her zaman chip online a girdiğimde (genellikle chip online da) cevap yazarken takılıyor mozilla m örneğin bir konuya cavap vereceğim yanıtı gönder diyorum tamam gönderiyor ama bilgisayarım da Mesajınız gönderildi veya gönderdiğim mesaj görünmüyor 1-2 kez ileri - geri butonuna basmadan göndermiyor sayfayı açılmıyor.Tarama yaptım ancak olmuyor.İşin en şaşıtıcı yanı bu ie de olmuyor opera ya yada net.. geçmek istemiyorum biricik mozilla 'm dan ayrılmak istemiyorum zaten.

Kaspersky 07.0.0.125
Asus P5LD2- VM SE
İntel PD 945 3.4 Ghz
1 GB ram

NOT:Elazigli nasa temasından vazgeçmiştim ya ekran takılması yüzünden cereyan faturası 56,77 Ytl geldiKahkaha

uGuR.uK
10-11-2007, 19:57   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
XxXDaRKoXxX
NOT:Elazigli nasa temasından vazgeçmiştim ya ekran takılması yüzünden cereyan faturası 56,77 Ytl geldiKahkaha
güzel tak-ılmışKahkaha
soruna gelince pek bisi diyemicem maalesef hayatımdaki tek mozilla kullanmıslıgım bikac sene once bi denemek icin yüklemistim sorada IE alıskanlıgı agır bastı siliverdim. ama zaten ie'de falan olmuo demisin, mozilla'nın en son sürmünü(veya zaten oysa onceki sürümleri) bi dene, yada eklenti falan kurduysan(ki bence ole:) kaldırıver onları bi...

XxXDaRKoXxX
10-11-2007, 20:18   |  #3  
OP Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
elazigli
XxXDaRKoXxX
güzel tak-ılmışKahkaha
soruna gelince pek bisi diyemicem maalesef hayatımdaki tek mozilla kullanmıslıgım bikac sene once bi denemek icin yüklemistim sorada IE alıskanlıgı agır bastı siliverdim. ama zaten ie'de falan olmuo demisin, mozilla'nın en son sürmünü(veya zaten oysa onceki sürümleri) bi dene, yada eklenti falan kurduysan(ki bence ole:) kaldırıver onları bi...
0 eklenti tallback bile yok:(
Fasterfox umu  blocksite mi NASA eklentimi foxytunes imi özledimKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkaha

uGuR.uK
10-11-2007, 21:13   |  #4  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj

hayret, bekliodum en azından bitane ama. nyse bizm siteye ie'den girersin o zaman, farkı olur. hem taş atıpda kolunmu yoruluo sanki bundaGöz kırpma bi ondan bi bundan kullanırsın tarayıcıları. tabi bilen biri duzeltebilirde sorunu belli olmas ama,,,

XxXDaRKoXxX
10-11-2007, 21:37   |  #5  
OP Yıllanmış Üye
3,720 mesaj

o zaman eski 9.02 bi opera vardı onu kuramKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkahaKahkaha

XxXDaRKoXxX
10-11-2007, 21:47   |  #6  
OP Yıllanmış Üye
3,720 mesaj

şimdi kurdum versiyon 9.21 miş demekki o bundan önceki indirdiğim versiyonda herneyse burdan chip online bakmak bir başka burda da sorun olursa yazarım:)

uGuR.uK
11-11-2007, 11:30   |  #7  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
XxXDaRKoXxX
şimdi kurdum versiyon 9.21 miş demekki o bundan önceki indirdiğim versiyonda herneyse burdan chip online bakmak bir başka burda da sorun olursa yazarım:)
yaz yaz bekliorumGöz kırpmaKahkaha

XxXDaRKoXxX
11-11-2007, 11:49   |  #8  
OP Yıllanmış Üye
3,720 mesaj
elazigli
XxXDaRKoXxX
bazen çok küçük bir olasılık takılıyor burda
Amma ve lakin bunda yorum yazarken takılıyor:(
Cevap yazarken ve sitelere girerken rahat

Son Düzenleme: XxXDaRKoXxX ~ 11 Kasım 2007 11:50
uGuR.uK
11-11-2007, 13:08   |  #9  
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
XxXDaRKoXxX
elazigli
XxXDaRKoXxX
bazen çok küçük bir olasılık takılıyor burda
Amma ve lakin bunda yorum yazarken takılıyor:(
Cevap yazarken ve sitelere girerken
cok cevap yazma o zaman gir cık senGöz kırpma
yada eposta at biz senin yerinede yazarısKahkahaKahkaha

Son Düzenleme: uGuR.uK ~ 11 Kasım 2007 13:09