arkdaşlar bildigimiz gibi çoğumuz sagopa ve ceza dinliyoruz ancak aklıma takılan bir şey var ceza ve sagopa eskiden beraber rap yaparkenmi daha iyiydi yoksa şimdi ayrı ayrı bir birlerine diss atarkenmi daha iyi.
ceza - sagopa eski - yeni
Fark var ,seninle benim aramda kocaman bi fark,fark var,:D tek de güzel çifde.
Bence Çiftken daha güzellerdi..
FatturBence Çiftken daha güzellerdi..Katılıyorum.Rapde diss kötü bir olay. Zaten şu aralar pek birbirlerine takıldıkları yok. Benim anlamadığım onlar küs diye dinleyenlerde ayrıldı.
CEZA barış çağrısı yapmıştı bir konserinde ve roportajında.Ben ikisinide dinlerim. Birlikte olsalardı daha iyi olurdu ama onca şeyden sonra bu şimdilik zor.
massasarkdaşlar bildigimiz gibi çoğumuz sagopa ve ceza dinliyoruz ancak aklıma takılan bir şey var ceza ve sagopa eskiden beraber rap yaparkenmi daha iyiydi yoksa şimdi ayrı ayrı bir birlerine diss atarkenmi daha iyi."kim neden oldu kim neyi böldü"şuan daha iyi ve hatta sagopa rap diye arabesk yapıyor hatta ceza bu sayede killa hakan ve undurground rapi yükseltti ve görülmekteki gangsta rap şu an saopaya fark atmakta
"mazide kaldı"
Son Düzenleme: 36 boys ~ 11 Nisan 2009 23:06
ya aslında ceza sagopadan bana göre kat kat daha iyi rap yapıyor.ve kadıköy acil tayfanın kuruluşunda ceza da vardı.sagopa arabesk yapıyo.zaten sagopa nın kadıköy acille arası kötü diye biliyorum.alaturka mavzer falan da disslemiş sagopayı.
net24ya aslında ceza sagopadan bana göre kat kat daha iyi rap yapıyor.ve kadıköy acil tayfanın kuruluşunda o da vardı.sagopa arabesk yapıyo.zaten sagopa nın kadıköy acille arası kötü diye biliyorum.alaturka mavzer falan da disslemiş sagopayı.sagopa fecii kan kaybediyor ne demiş: ben hüsrana komşuyum
en son şu çocuk dövme olayıda bombayı patlattı
cezanın replerinde hep ritim ön planda sago ise repi anlamıyla söylüyor tabi anlayana .. ama çocuk dövle olayında bende cok kınıyorum sagoyu.. hiç olmayacak bir olay.
samet713ama çocuk dövle olayında bende cok kınıyorum sagoyu.. hiç olmayacak bir olay.Sizden duydum dayak olyını biraz araştırdım. Kanald de falan çıkmış.
Ama Pek büyütülecek bişey yok Sago vurmuş ama çocuklar evine girmeye çalışmışlar..Kim olsa aynı şeyi yapardı.
JeWoRSizden duydum dayak olyını biraz araştırdım. Kanald de falan çıkmış.bende mynette okudum durduk yere kulagından cekmiş vurmuş diyordu hiç evine girmeye çalıştıgını söylemiyordu.
Ama Pek büyütülecek bişey yok Sago vurmuş ama çocuklar evine girmeye çalışmışlar..Kim olsa aynı şeyi yapardı.
samet713bende mynette okudum durduk yere kulagından cekmiş vurmuş diyordu hiç evine girmeye çalıştıgını söylemiyordu.Fan sitesinde öyle yazıyordu.
Bu olaydan sonra evini değiştirecekmiş.
Bence fark etmiyor eskisi gibi olsalarda güsel şimdi de...
Şu sıralar gene atışmalar var. Tasvip etmiyoruz ama yapıyorlar işte. En azından artık küfür yok.
candygirlŞu sıralar gene atışmalar var. Tasvip etmiyoruz ama yapıyorlar işte. En azından artık küfür yok.valla pasta büyüyor ortalık rap ci kaynıyor atışmalar normal diss ler olmasa ben rap dinleemem zati diss özünde var bu işin fakat önemli bir nokta var kimse kimseye diss atarken bodoslama sadece küfürle sokak serserisi gibi diss atmamalı diss atacaksan şifreli ve zeki şekilde atacaksın misal:killa ile cezanın birlikte birilerine attıkları dissler buna güzel örnek...
İkisinide severek dinlerim ayrı yada birlikte farketmez söylede denebilir ceza kajmer
6.hissagopa fecii kan kaybediyor ne demiş: ben hüsrana komşuyumSagopa'yı tanımadan onunla ilgili yorum yapma önce adamın hayatını oku sonra yorumunu yap. Ben hüsrana komşuyum adlı şarkıda kendiyle ilgili çok şey anlatıyor,fakat bu olaylarla alakası yok.Adam bir-iki çocuk dövdü diye şarkı mı yapacak.
en son şu çocuk dövme olayıda bombayı patlattıDenedim olmadı, çabalarımın sonu nihayete varamadı,
Ben hüsrana komşuyum, yolları gözler mensubum.
Uykum kaçtı, iflasın eşiğine battı bu suçsuz gözlerime,
Hesabım ağırdır, vardır şerrim de velakin kalanım hayırdır
Önceki yaşadığı olaylardan pişman olduğunu anladım ben.Eskiden çok küfürlü şarkılar yazıyordu,son konserinde "terapi" şarkısını söylerken "o.o..u" demesi gereken yeri söylemedi. Buda onun ne kadar değiştirdiğini gösteren küçük bir ayrıntı olacabilir.
ya aslında ceza sagopadan bana göre kat kat daha iyi rap yapıyor.ve kadıköy acil tayfanın kuruluşunda ceza da vardı.sagopa arabesk yapıyo.zaten sagopa nın kadıköy acille arası kötü diye biliyorum.alaturka mavzer falan da disslemiş sagopayı.Arkadaşım SaGoPa - ceza Hangisi İyi Hangisi RAPci Degil Tartışmak istemiyorum Ama Şu Bir Gercek Ceza Meza Her Halukarda Ceza Yer..!SaGoPa KaJMeR - Terapi
Bu Şarkısını Tekrar Tekrar Dinleyin Taaki Anlayana Kadar Cünkü SaGoPa Kimdir Anlıcaksınız...Sagopa'yı tanımadan onunla ilgili yorum yapma önce adamın hayatını oku sonra yorumunu yap. Ben hüsrana komşuyum adlı şarkıda kendiyle ilgili çok şey anlatıyor,fakat bu olaylarla alakası yok.Adam bir-iki çocuk dövdü diye şarkı mı yapacak.Sonuna Kadar Katılıyorum Ömer,Eklicek Birşey Bırakmamışsın :)Denedim olmadı, çabalarımın sonu nihayete varamadı,
Ben hüsrana komşuyum, yolları gözler mensubum.
Uykum kaçtı, iflasın eşiğine battı bu suçsuz gözlerime,
Hesabım ağırdır, vardır şerrim de velakin kalanım hayırdır
Önceki yaşadığı olaylardan pişman olduğunu anladım ben.Eskiden çok küfürlü şarkılar yazıyordu,son konserinde "terapi" şarkısını söylerken "o.o..u" demesi gereken yeri söylemedi. Buda onun ne kadar değiştirdiğini gösteren küçük bir ayrıntı olacabilir.
Not : Burda Cezayı Savunmadım Savunmamda Her Daim SaGoCuYum!Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 01 Temmuz 2009 04:12
boşverin sagopayı-cezayı felan hapsi mazide kaldı bende eskiden çok dinlerdim onlara özenip rapçi olmaya bile kalktım ancak baktımki ikiside olduğu yerde sayıyor hep artık ikisinide dinlemiyorum sizede mangayı öneririm adamlar iyi yapmışlar yeni klibi.
bi adanalı çıktı ceza meşhur oldu.
onun arkasından sagopa durumu oda talk showlara cıkmaya başladı.tamam cıksınlarda bari kendilerini güldürmesinler.
hadi sagopa yine biraz iyi durumda ama ceza artık bitti türkiyede.adam gitti bütün popçularla rap yaptı.bence bi rapçinin ağır adam tarzında olması lasım.
bnm şahsi görüşümdür lütfen saygı duyulsun..