Arkadaşlar windows 'a doping yaptım(bk::)
Hızlı kapanması için ama her seferinde çıkarken cftmon.exe sonlandırılıyor bunun sebebi ne?
Arkadaşlar windows 'a doping yaptım(bk::)
Hızlı kapanması için ama her seferinde çıkarken cftmon.exe sonlandırılıyor bunun sebebi ne?
Office güncellmesi ile ilgili bir exe dosyasıdır bu güncellemlerin servisini kapatrsan bu exe dosyasıda kapanacaktır.
sternOffice güncellmesi ile ilgili bir exe dosyasıdır bu güncellemlerin servisini kapatrsan bu exe dosyasıda kapanacaktır.Nasıl olcak o?
services.msc den otomatik güncelleştirmeler servisini bulup durdur ve tekrar kontrol edersmin exe halen çalışır duruma geçiyor mu?
sorununu tam anlayamadım ama windowsu kapatırken cftmon.exe sonlandırılıyorsa bu muhtemelen programın kendi kendini kapatmasına izin vermeden hemen windowsu kapatmak istediğin içindir. Windows kayıt defterine bu ayarları girdiyse bişey biliyodur herhalde. Windowsunu hizlı kapatmak için başka bir tavsiye de bilgisayarının fişini çek.Çok etkili.Sana tavsiyem kayıt defterindeki hızlı kapatma ayarını eski haline getirmen veya msconfig ten başlangıçtaki cftmon.exe dosyasını disable moduna getirmen.