Alan varmı... Yani bayiler de bulabilen?
Ben baktım bulamadım...
Chip Ağustos 2005...
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Bugün ayın 27 si ve ağustos un başlamasına daha 4 gün var Eyüp. Bukadar erken aramanın sebebi nedir....
chip buay bölümünde gözükmesi...
net te biraz daha erken gözüküyor sanırım ama daha bayilerde yok!!!
sabır arkadaşlar daha 1 hafta sonra gelir...
bu konuda elvise hak veriyorum... zaten ortada konu kalabalıklığı var bir de bu tip şeylere girilmemeli bence...
selamlar..
takmayın kafanıza arkadaşlar olur böle vakalar eyüp korkusuz yakalar. muahhahahhaha
ama bu gün hem de ayın 1. gününde chip malatya nın bir ilçesinde raflarda fazlasıyla yerini almıştı... Malatya merkezde bile bu kadar chip i bir arada bu kadar çok görmemiştim ... (çünkü ilçemde sadece 1 tane dergi bayisi var-herhalde ondan yığınla geliyor-..)
banada bu gün geldi yeni şeyler vardı download üzerinde bayağı durmuş.
abi tamamını bir anda bitirmek zaten hiç iyi olmuyor sonra derginin reklamlarını okumaya başlıyor insan...
download programları güzel dergide pcnizi hackleyin onun programını cd de bulamadım acaba nerede?
bazı yerlerde yazılan makakleler tekrar yazılmış...Ufak tefek basım sorunları dışında dergi süperr.
Forum adminlerimizin Google Earth ve Nasa worldwind tanıtımı da güzel olmuş...
İşte gözüme çarpan bazı yanlışlar.
Sayfa 66 da Maxtor shared storage ın ağırlığı 17 kg yazıyor.Valla ya yanlış yazılmış yada maxtor şaşırmış...
Syfa 108 de nvidia geforce 7800 testinde kayma var.hem de 2 türlü bir kayma...Ortadaki değerler bir satır kaymış...ve SLI fotoğrafı yanlış yerde duruyor.
sayfa 112 de ufak bir satır başlangıç hatası var.."güvenlik her şeyden önemli" makalesinin baş satırı yanlış...
sayfa 51 deki nokia n91 haberi 52 de tekrar edilmiş...
yine 52 deki yeni kameralar 53 te tekrar edilmiş...
tabiki bunlar benim her dergide görebildiğim hatalar...202 sayfalık bir dergide 2-3 sayfada tabiki hata olması normaldir...o kadar hata kadı kızındada olur...hatta bu hatalar belkide sadece bende vardır..siz de bir kontrol ederenzi sevinirim...
FreeWare Bölümünde de hata var... (mavi Kutuda)
evet ufak bir hata ama işte hoş değil. Bu sayıyı gerçekten güzel buldum ama dergim çok incelmiş ya; haftalık dergilerden ne farkı kaldı şimdi Chip in???
bu sayı çok hatalı. örneğin donanım test sayfalarında da ürünün adı ve resmi var farklı yazı açıklaması var. cafeden girdiğim için neler olduğunu yazamıcam ama donanım test sayfalarını okuyanlar 4-5 yanlışı açık ve net görebilirler. zaten diğerlerini de sizler söylediniz.
bu ay yanlışlar bir araya toplanmış sanki
Mesela biz görüp bakıyoruz buluyoruz yani bir defas daha dergiler okunamaz mı Sanki Chip bana şunu dedi
İstiyordun dergi ayın başında çıksın işte sana ayın başında çıkan dergi...
yok öyle demek istememiştir!