Chip Ailesi görüşünüzü almak istiyorum.

Kapalı Hesap (186082)
03-10-2011, 01:38   |  #1  
OP Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
1,770 mesaj

Arkadaşlar ben bir kızı seviyorum Yaklaşık 10 buçuk aydır. Ve ondan once kimseyi sevmedim. zaten lise3üm lise2ye kadar hep aklım başka şeylere calıstı. Neyse ben bu 10 bucuk ay icinde kızla 5-6 kez konustum. son zamanlara doğru biraz daha fazla konuştum. Konusurken hep güler yüzlü davranıyor. Mesela okulda merdivenden inerken falan sürekli bana bakıyor bende ona. Konuşmadan geçiyoruz. Tabi bu bakışmalar sırasında biz netten konuşmuyorduk konusmalar sonra oldu. En sonunda 3 hafta once söyledim mesajla. Aslında hep yüzyüze konusmayı düşündüm ama bilmiyorum cesaret geldi mesajdan söyledim. Aslında karşılık vereceğine emin gibiydim. Ama arkadaş olarak gördüğünü söyledi. ardından 3-4 mesaj daha atmıştık. Ben heralde isyan falanmı ettim naptımm bilmiyorum. En sonunda konusmayı bitirmeye calıstım o ara dondum kaldım cünkü. Ama en son mesajında konusmak istiyordu gibi. Neyse okulda hala bana bakıyor. Her döndüğümde. Herkese baksa neyse. Sadece bana. Sizce ne yapmalıyım ? Zorlamalımıyım biraz daha yoksa bırakmayamı calısmalıyım peşini ? 

En yakın hissettiklerim siz varsınız o yüzden size sordum Chip ailem. Arada inş. parazitler çıkmaz.Ve dalgaya almazsınız beni.

Mert_06
03-10-2011, 01:45   |  #2  
Mert_06 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,082 mesaj

Benzer bir olay başıma geldi :D Bazı insanlar sadece sevdiklerine ilgi göstermez, arkadaş veya bir dost olarak görüp de ilgi gösterebilir. Eğer problem olmayacağını düşünüyorsan şansını tekrar deneyebilirsin. Ancak bana göre bir değişiklik olmaz.

Son Düzenleme: Mert_06 ~ 03 Ekim 2011 01:48
xExCaLiBuRx
03-10-2011, 01:53   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
595 mesaj

valla kardeşim oncelıkle soylemek çok ıyı etmıssın ben 7 8 sene once aynı durumu yasadım soyleyemedım ıcımde hala bı yaradır o:) 2 valla sevıyorsan pesını bırakma derım ama çokda dar boğaz etme ben suna ınanırım bi insana kendını sevdıre bılmek senın elınde sole dusunme bu kız benı seymıyomus bu sattenden sora sevmez yok oyle bısey bende kızın bırıyle çıkmaya basaladıgımda 2 mızde bırıbırımızı sevmıyorduk 2 ay sora ayrılamaz olduk

Serkan Karadaş
03-10-2011, 03:21   |  #4  
Serkan Karadaş avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 15
909 mesaj

birlikte güzel zamanlar geçirin, mümkünse birlikte gezin ve birlikte eğlenin.sen ona sevgili gözüyle baktıkça sevgi dolu yaklaştıkça karşı koyamayacaktır, bir süre sonrada teklifini yinele hayır diyemez.
farklı bir açıdan bakıncada;
lise 3 sonra lise 4, en fazla 2 sene daha birliktesin sonra ikinizde yüksek ihtimal ayrı üniversitelerde 4 sene okuyacaksınız ve ayrı kalacaksınız. sevgiliden ayrı kalmak ile samimi bir arkadaştan ayrı kalmak arasında çok fark var.yaşadım, biliyorum.seven iki taraf içinde acı verici.
özet, madem ilk aşkın dilerim ki herşey gönlünüzce olur.bol şans.

Kapalı Hesap (200174)
03-10-2011, 07:15   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj

Arkadaşım sen hemen  birlikteliğinizi aşk'a sevgi'ye bağlama bir ışık görürsen karşı tarafta harekete geçersin bana baktı bana güldü diye sana aşık olma ihtimali %1 dir bugün bende vergi dairesine gittiğimde bayan görevli bana bakıp güleryüz gösteriyor konuşuyoruz bu sana aşık olduğu fikrini vermesin benzetme biraz abes kaçtı ama idare et :D
sana tavsiyem birlikte gezin sürekli bayanlar alçak gönüllü güzel sözler söyleyen iltifat eden erkeklerden hoşlanır arada çiçek al ver bunlar gibi aktivitelerde bulunun zaten sana aşık oldğu zaman gözlerine bakıp anlarsın aşık olduğunu sende boş değilsin zaten ve harekete geçersin harekete geçersin derken yanlış yere çekme aşk'ını ilan edersin...
birşey daha sevmediği hoşlanmadığı şeyleri öğren,öğren ama ona sorma takip et onu anlamaya çalış zaten 10 ay oldu demişsin 1 yıl olacak nerdeyse sevdiği hoşlandığı aktiviteler,sözleri kullan hoşuna gidecektir sempatik ol işte yaw :)

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (186082) ~ 03 Ekim 2011 07:19
tBox
03-10-2011, 07:37   |  #6  
Yıllanmış Üye
388 mesaj

Hemen hemen aynı durum bende de vardı. Ama biz genellikle hata yapıyoruz öncelikle kıza çok erken açılmışsın mesala kızla birkaç kere sohbet ortamına girsen veya birkaç sefer okul çıkışında evine bıraksaydın emin ol bu senin için çok yararlı olacaktı. 2. ci olarak sms atılan en iyi mesaj yüzyüze söylenen en kötü mesaj kadardır.

Sana tavsiyem kızı asla bırakma henüz hiçbirşey kaybolmuş değil ama aynı şekilde bütün iş senin elinde ona onu gerçekten  sevdiğini göster ama dediğim gibi bunları yapabilmen için ona yakınlaşman gerek belkide en zor tarafı bu

Bol şans...

Son Düzenleme: tBox ~ 03 Ekim 2011 07:38
Kapalı Hesap (101323)
03-10-2011, 12:56   |  #7  
Kapalı Hesap
3,337 mesaj

banada  merdivenden geçerken kızlar bakıyor bakışıyoruz gülümsüyorlar  hatta daha bugün bakıştım sınıftan bir kızla hiçbirşey olmuyor  kız gülümsüyor  o kadar

tBox
03-10-2011, 16:15   |  #8  
Yıllanmış Üye
388 mesaj
Alıntı: liberty city  
banada  merdivenden geçerken kızlar bakıyor bakışıyoruz gülümsüyorlar  hatta daha bugün bakıştım sınıftan bir kızla hiçbirşey olmuyor  kız gülümsüyor  o
mağdur  :

konu kız olunca hepimiz mağduruz hele  15-8 yaş arası burda takılanlar hepten mağdur :D

BekleGeliyorum
03-10-2011, 16:26   |  #9  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
578 mesaj

Beyler sizin durum yine iyi benim hoşlandığım kız karşı binada ama benim kızla ne konuşmuşluğum nede ortak bi arkadaşımız var ben ne yapim şükredin :D Banada bakalım ne akıl verceksiniz :D

kurbak
03-10-2011, 16:50   |  #10  
kurbak avatarı
Üye
Teşekkür Sayısı: 1
96 mesaj

arkadaşım zorlama bence iyiyken kötü olma benim başıma bir kaç kez geldi ve hala denemek istediklerim var ama vazgeçtim bırakmaya çalışıyorum bu işleri :) gene içimde ukte var mı yok olsada salla şurda olmuşssun lise 3 önüne bak bu işleri bırak sonra yani okul bitince istersen her gün biriyle :)
xNiqhTBLueSx kardeşim sana diyecek bişey yok Allah sabır versin :)

theironman
04-10-2011, 14:49   |  #11  
theironman avatarı
Genel Denetmen
Teşekkür Sayısı: 63
8,347 mesaj

bu tip durumlarda mesajlaşma bir daha, tepkisini yüzünden okumak böyle durumlarda daha iyidir. bir şey yazar duygularını açarsın, sonra mesajı atana kadar soğuk terler dökersin, ne düşündüğünü anlama ihtimalin yoktur. Olan olmuş senin durumda belki ama en azından bundan sonrakiler için bu tavsiyeye kulak verirsin belki. Ayrıca kız arkadaşım olarak görüyorum demiş diyorsun; ki tipik cevaplardan biridir bu. kızla konuşmaya çalış mesaj atmak yerine, bir bahane bul ne bileyim. baktın senle olmaktan rahatsız oluyor, ki bunu anlaman çok da güç olmasa gerek, bırakırsın kızı kendi haline, yoluna bakarsın.

Kapalı Hesap (200174)
04-10-2011, 18:48   |  #12  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Alıntı: xNiqhTBLueSx  
Beyler sizin durum yine iyi benim hoşlandığım kız karşı binada ama benim kızla ne konuşmuşluğum nede ortak bi arkadaşımız var ben ne yapim şükredin :D Banada bakalım ne akıl verceksiniz :
Sende eline bi gitar al git balkon'unun altında başla çalmaya yağmurluk giymeyide unutma Kahkaha

BekleGeliyorum
04-10-2011, 19:12   |  #13  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 20
578 mesaj
Alıntı: kesko  
Sende eline bi gitar al git balkon'unun altında başla çalmaya yağmurluk giymeyide unutma Kahkaha
Abi ne yaptın ya öyle yaparsam kızın bakca varsada bakmaz ben bi bağlamayla super mario çalarım çalsam :D

Kapalı Hesap (221406)
04-10-2011, 19:26   |  #14  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 4
841 mesaj

arkadaşlar ben durumu şöyle izah etmek istiyorum. tv dizilerini umarım herkes izliyordur,bence bu iki insan arasındaki bu munhasır etki günden güne yozlaşıyor bu tv dizileri yüzünden , niye diyecek olursanız aynen tv dizilerinde neler oluyorsa şu anda kızlar erkeklere onu yapıyor, erkeklerde kız partnerlerine onu yapıyor.doğal bi sevgi olgusu artık kalmamış gibi toplumda.mesela arka sıradakiler ve gençliğe hitap eden diziler ; bu dizilere bakılırsa ben bu dizilerden çıkan gençlik ilişkisinin aynen okul gençliği ve vs topluma yansıdığını söylemek istiyorum. etkisini soracak olursanız bence hüsran. diskolarda kötü yola düşen onca kız ve erkek öğrenciler ve gençler.hatta ve hatta internet cafelerde kız ve erkek öğrencilerin yan yana müstehcen filmler izlediklerine dahi şahit oldum bizzat, hemde güle güle izliyorlardı. 
ha  diziler müstehcenlikmi öğretiyor ; hayır, ama dizi ortamlarındaki bu kadar rahat ve serbestçe yaşama örnek olunuyor..burada anne ve baba olgusu günden güne saygı çerçevesini kaybediyor.aşırı isteklerde bulunan genç kişiliğin istekleri yerine getirilmediği vakit evin içindeki huzursuzlukları yaşayanlar bilir elbet. okulda 1 kızın aynı anda 3 veya 4 erkek arkadaş ile ilişki yürtmesi ( çıkma ) aynen 1 erkek öğrencinin aynı anda 4 veya 5 kız arkadaşla beraber olması gibi.. artık okuldaki sosyal durum bu hale gelince ilerki zamanda  yeni evlenenler 1 veya en fazla 2 yıl içindede boşanıyorlar..ne kadar kötü  değilmi arkadaşaşlar; ancak hayvanlar böyle bi ilşkide bulunmazlarmı ?? soruyorum size..konuşma eksikliği anne babanın saygı görmemesi, aşırı istek, ve ailedeki sosyal çöküş..

Kapalı Hesap (186082)
04-10-2011, 23:05   |  #15  
OP Kapalı Hesap
1,770 mesaj

Pardon arkadaşlar konuyu açmışım ve bakmayı unutmuşum onca dert var başımda :) herkese birer birer teşekkür ediyorum okudum yorumlarınızı dikkate alıcam.

Sayraxx haklısın :)

viking20
05-10-2011, 05:58   |  #16  
viking20 avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 141
7,681 mesaj

katılıyorum,diziler hayatın kendisini de yansıtmuyor.Ne o pahalı cipler villalar...hizmetciler..çok hızla değişen kişiler ,olaylar?