Arkadaşlar ben bir kızı seviyorum Yaklaşık 10 buçuk aydır. Ve ondan once kimseyi sevmedim. zaten lise3üm lise2ye kadar hep aklım başka şeylere calıstı. Neyse ben bu 10 bucuk ay icinde kızla 5-6 kez konustum. son zamanlara doğru biraz daha fazla konuştum. Konusurken hep güler yüzlü davranıyor. Mesela okulda merdivenden inerken falan sürekli bana bakıyor bende ona. Konuşmadan geçiyoruz. Tabi bu bakışmalar sırasında biz netten konuşmuyorduk konusmalar sonra oldu. En sonunda 3 hafta once söyledim mesajla. Aslında hep yüzyüze konusmayı düşündüm ama bilmiyorum cesaret geldi mesajdan söyledim. Aslında karşılık vereceğine emin gibiydim. Ama arkadaş olarak gördüğünü söyledi. ardından 3-4 mesaj daha atmıştık. Ben heralde isyan falanmı ettim naptımm bilmiyorum. En sonunda konusmayı bitirmeye calıstım o ara dondum kaldım cünkü. Ama en son mesajında konusmak istiyordu gibi. Neyse okulda hala bana bakıyor. Her döndüğümde. Herkese baksa neyse. Sadece bana. Sizce ne yapmalıyım ? Zorlamalımıyım biraz daha yoksa bırakmayamı calısmalıyım peşini ?
En yakın hissettiklerim siz varsınız o yüzden size sordum Chip ailem. Arada inş. parazitler çıkmaz.Ve dalgaya almazsınız beni.