bugün chip anasayfaya girmeye çalıştım. bir reklam sayfası çıktı, olabilir.. yukarıda reklemı geç diye bir yazı vardı. bastım, reklam sayfası kendini yeniledi. bekledim, reklamı sonuna kadar seyrettirmek istiyorlar galiba diye.. reklam bitii yeniden başladı. yani ana sayfa yerine sürekli reklam sayfası dönüyor. defalarca basıp durdum.
bu bir hata ise lütfen düzeltin.
bu bir reklam taktiği ise, çok yazık.. ne reklam sahibini ne de dergiyi olumlu etkileyen bir yöntem değil. şahsen dergiden soğudum..
öyle kızdırmış ki beni, sırf bunu belirtmek için foruma üye oldum. (buna bakarak reklamın işe yaramış olduğunu da varsayabilirsiniz belki. ama öyle değil, şimdi buradan çıkıp başka bir dergiye abonelik için başvuracağım :) )
chip anasayfa girişi
Kendi tarayıcınızdan kaynaklanamış bir neden çünkü bende de öyle bir sorun yok reklamı geç diyince direk geçiyor anasayfa geliyor karşıma biraz daha yumuşak tavırlı olmaya çalışın lütfen herşeyin bir çözüm yolu varıdr elbet.. (:
ne halin varsa gör,
eğer ortada bir hata varsa belirtir ve düzeltilmesi konusunda başvuru yaparsın hemen değerlendirilir. belkide tarayıcın veya tarayıcının eklentileri sebep olmuştur bu duruma ancak hiçbir şekilde gönül verdiğim bu aileye dil uzatamazsın. bir başka dergi veya web sitesine yapacağın abonelik senin tercihindir ve senin ipleyende olacağını sanmıyorum bu burnu kalkmış edan ile.
ne halin varsa gör,
eğer ortada bir hata varsa belirtir ve düzeltilmesi konusunda başvuru yaparsın hemen değerlendirilir. belkide tarayıcın veya tarayıcının eklentileri sebep olmuştur bu duruma ancak hiçbir şekilde gönül verdiğim bu aileye dil uzatamazsın. bir başka dergi veya web sitesine yapacağın abonelik senin tercihindir ve senin ipleyende olacağını sanmıyorum bu burnu kalkmış edan ile.
bende hiçbir sorun yok reklam yüklenmeden bile geçebiliyorum
İlginç bir hataymış, ilk kez burada okudum. Arkadaşlara sordum başlarına böyle bir şey gelmemiş.
Reklamı geç butonuna üst üste 7-8 kere basılınca açıldı :)