arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum çokta beğendim ama ismini vermek istemiyorum buraya eskiden üye olan kişiler bana chıpı çok eleştirdi eleşrirmeler ise şöyle dergi içeriği söyledikleri gibi değilmiş örneğin bu ay dergide şu falan var diye yazıyormuş aldığın zaman yazdıkları içinde çıkmıyormuş bende tam dergiye abone olacaktım şimdi vazgeçtim lütfen biri bunu aydnlatsın bana
chıp bazı kişiler tarafından kötülendi
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.ben pek pirim vermiyorum bu tarz söylemlere ama editörlerden de muhakkak bi cevap gelecektir bu konuda bekleyelim ve görelim
Bakınız ne demişiz:
"Hakkımızdaki asılsız iddiaları ve söylentilerin hepsini aydınlığa kavuşturmayı istesek de, bu türden gönderilere yanıt verdiğimiz takdirde bunun bizden yanıt almak için yem olarak kullanılması ihtimali var. Bu konudaki suskunluğumuz iddiaların kabulü değil, böyle konulara tenezzül etmediğimizin göstergesidir."
Açıklama gayet açık, kafalarda soru işaretine mahal bırakacak bir durum yok yani.Selçuk İslamoğlu"Hakkımızdaki asılsız iddiaları ve söylentilerin hepsini aydınlığa kavuşturmayı istesek de, bu türden gönderilere yanıt verdiğimiz takdirde bunun bizden yanıt almak için yem olarak kullanılması ihtimali var. Bu konudaki suskunluğumuz iddiaların kabulü değil, böyle konulara tenezzül etmediğimizin göstergesidir."
kim ne derse desin ben chip dergisini de aldım diğer dergileri de.içerik olarak bana göre (dergi- dvd) en iyisi chip. ben kendim aldım gördüm .şu şöyle demiş bu böyle demiş beni ilgilendirmez.imkanın varsa alır bakar kendi kararını verirsin .hepsini birden alamıyorsan bir ay birini diğer ay birini al. kendi kararını kendin ver.Kimsenin lafıyla hareket etme.
Aynen katılıyorum. Ben her ay en az 3 dergi alırım en guzel içerik CHIP'tedir.bir dostkim ne derse desin ben chip dergisini de aldım diğer dergileri de.içerik olarak bana göre (dergi- dvd) en iyisi chip. ben kendim aldım gördüm .şu şöyle demiş bu böyle demiş beni ilgilendirmez.imkanın varsa alır bakar kendi kararını verirsin .hepsini birden alamıyorsan bir ay birini diğer ay birini al. kendi kararını kendin ver.Kimsenin lafıyla hareket etme.
Bu çocuğun psikolojik sorunları var galiba açtığı her konu gibi buda saçma kafadan uyduruyor bence.
Selçuk abicim yine kendinize ve derginize yakışır cevabı vermişsiniz.Selçuk İslamoğluBakınız ne demişiz:"Hakkımızdaki asılsız iddiaları ve söylentilerin hepsini aydınlığa kavuşturmayı istesek de, bu türden gönderilere yanıt verdiğimiz takdirde bunun bizden yanıt almak için yem olarak kullanılması ihtimali var. Bu konudaki suskunluğumuz iddiaların kabulü değil, böyle konulara tenezzül etmediğimizin göstergesidir."
Ayrıca bu çocuğun açtığı konular gerçekten de siteyke o kadar alakasızx oluyo ki bence mod ların bunun konularını yayınlamaması lazım
selçuk abi beni bu konuda aydınlattığınız için teşekürler abone oldum okey
hemen üzerini çizmeyin arkadaşın, bakın uzlaşmaya varıldı bile.xssselçuk abi beni bu konuda aydınlattığınız için teşekürler abone oldum
Tabi canım, arkadaşın aylık & yıllık abone geliri olacak. Çizmemek lazım hemen üzerini,sağını,solunu