merhaba chip merkezi. chip 10. yıl cekilişine katılan herkese chip özel sayısını (pdf) formatında vereceginizi yazmıştınız. nasıl alabilirim. yardmınız için cok teşekkürler.....
CHİP BU AY
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bencede nasıl edineceğiz acaba
ben ne kayıt yerini ne de pdf yibulabildim ligilenen yok mu?
nzax_mben ne kayıt yerini ne de pdf yibulabildim ligilenen yok mu?
antibiotic68nzax_mben ne kayıt yerini ne de pdf yibulabildim ligilenen yok mu?dergide mevcuttur kayıt adresi bilgileri
dergideki link calismiyor, hem çekilişe katılmak hem de pdf dosyası için yardımlarınızı bekliyorum
arkdaşlar ilk önce
www.****** adresine giriyorsunuz...
Formu doldurduktan sonra mail adresinize PDF'yi indirebileceğiniz bir link var oradan indirebilirsiniz...
işte o link gelmiyor maile.bana gelmedi hala.bir çözüm bulunur herhalde.
hediye çekilişine nasıl kayıt olabilirim yardım eden olursa sevinirim
Anket çekilişine katılmak için:
CHIP Mart 2006 sayısında 194. sayfayı açınız. Sol üst pembe bölümde www ile başlayan bir adres göreceksiniz. O adresten kayıt yaptırabilirsiniz.
Eğer PDF maili elinize ulaşmadıysa, Duyurular kısmında göndermiş olduğum Sıkça Sorulan Sorular başlığını tekrar okuyun.
desenize artık dosya paylaşımı yapacaz.
arkadaşım ben daha bugün çekiliş sayesinde kayıt oldum chip formlarına çekilişe katılmak için hiçbir zorluk yaşamadım ve chip in özel sayı pdf sinide aldım. dergide yazan link açılmıyor doğru fakat http yazacağına www.*****
yazıyorsun ben öyle yaptım
Selçuk İslamoğluAnket çekilişine katılmak için:dikkat ettim de adresi direkt vermek yerine Chip'in sayfa numarasına yönlendiriyorsunuz okurları. Neden? Linki açık vermenin bir sakıncası mı var, merak ettiğim için soruyorum.CHIP Mart 2006 sayısında 194. sayfayı açınız. Sol üst pembe bölümde www ile başlayan bir adres göreceksiniz. O adresten kayıt yaptırabilirsiniz.
Eğer PDF maili elinize ulaşmadıysa, Duyurular kısmında göndermiş olduğum Sıkça Sorulan Sorular başlığını tekrar okuyun.