CHIP CD Haziran/2005 SORUN.....

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
pisyedili
08-03-2006, 18:10   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2 mesaj

Merhabalar,
Haziran 2005 Chip Dergisinin verdiği CD lerden birinde MSN Wink Plus diye bir program vardı bilgisayara kurdum, MSN Messenger’ a yeni winkler ekleniyormuş…diyordu açıklamasında…. Gereksizliğini düşünerek belli bir süre sonra Denetim masasından bu programı kaldırdım. HER GÜN PC yi AÇTIĞIMDA MSN CONTENT PLUS programı ile ilgili REGISTER için, deneme süresinin bitimi ve programı satınalmayla ilgili olsa gerek… düzenli olarak hergün otomatik bir uyarı çıkıyordu. Süre bitince PCyi açar açmaz hemen alttaki uyarı çıkmaya başladı… "MSN Content Plus - Your current trial time expired. Please register or uninstal All products of MSN Content Plus"
ÇIKAN PENCEREDE TAMAM SEÇENEĞİNE TIKLAYINCA VEYA X ‘DEN KAPATINCA AŞAĞIDAKİ MSN Content Plus Register Alert PENCERESİ AÇILIYOR EXIT veya KAPAYINCA 5 saniye SONRA YİNE İLK PENCEREDEKİ TAMAM SEÇENEĞİ VE YİNE ALTTAKİ PENCERE…KAPATINCA msn AKTİFSE ONUDA OTOMATİK KAPATIYOR…Böyle bir kısır döngü var…!!!Ben MSN wink plus programını sildim tekrar kurdum, denetim masasından sildim….aynı şekilde MSN messenger’ da sildim tekrar kurdum her 5 saniyede bir dank efekti ile beraber karşıma çıkan pencereden kurtulamadım… bu uyarıdan kurtulmak için bir çözüm bulamadım…. İnternet bağlantımı kestiğim zaman bu uyarı çıkmıyor, bağlantı kurduğum an yine kısır döngü devam ediyor… CHIP Dergimizin böyle programlara yer vermemesini istiyorum, bir türlü kurtulamıyorum...[resim][/resim]
NASIL KURTULURUM BU DURUMDAN… YARDIMLARINIZ İÇİN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

pisyedili
11-03-2006, 23:15   |  #2  
OP Taze Üye
2 mesaj

Hiç Fikri olan yokmu ????? CHIP sınıfta kaldı.... chip değil microchip

CU_GS7
11-03-2006, 23:35   |  #3  
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj

Önce programın ismiyle Başlat > Ara`da ara,çıkan dosyaları sil..
Sorun düzelmezse, Başlat > Çalıştır`a "regedit" yaz ve kayıt defterinden silmeyi dene..Hkey Current User dışındaki bir yerden bir şey silme..