Arkadaşlar İyi Günler Chıp Dergisi aldım Fakat Cdsi Çalışmıyor Bilgisayar Okuyor Sesler Geliyor sonra Kesiliyor Olmuyor Dvd imde bir problem olucağını düşünmüyorum çünkü pc yeni vede i7 işlemci pc net te aldım oda çalışmıyor fakat pc net eski cd si çalışıyor diğer cd lerde çalışıyor pc net chıp mayıs ayı çalışmıyor Yardımcı Olursanız Lütfen ?
Chıp Cd si Çalışmıyor
tamam kardeş teşekkür ederimde nereye başvurmam gerek media markt tan aldım ?
zaten chıp ve pcnet aldım. pcnet nisan ayı çalışıyor fakat mayıs ayının chıp ve pcnet dvd si çalışmıyor. yine denemek lazımda bence dvd lerde bir problem var.
kardeşim media markt emi gidim sorunu bildirim yoksa chıp dvd sinin üzerinde ''dvd çalışmazsa okurhizmetleri@doğanburda.com adresine adresiniz ve telefon numaranız ile birlikte bir e-posta göndermeni yeterli olacaktır'' diyor kardeşim sen ne yapmamı önerirsin. ?
kardeşim media markt emi gidim sorunu bildirim yoksa chıp dvd sinin üzerinde ''dvd çalışmazsa okurhizmetleri@doğanburda.com adresine adresiniz ve telefon numaranız ile birlikte bir e-posta göndermeni yeterli olacaktır'' diyor kardeşim sen ne yapmamı önerirsin. ?Eğer dediğin gibi Nisan DVD sini okuyorsa bu DVD sürücünün sağlam olduğunu gösterir bundan dolayı media markt'a gitmene gerek yok.
DVD nin üzerindeki adresten DVD nin çalışmadığını bildir.
kardeşim çok teşekkür ediyorum saol.
kardeşim dvd yi başka bir yerde denedim çalıştı bnm sürücüm bozuk diyeceğim pcnet nisan dvd sini çalışırıyor ne önerirsiniz ?
tm kardeş dvd çift katmanlı fln ondanmı acaba. ama nisan pcnet çalışıyor .
kardeşim bugün gittim bilgisyaarcıya bu cd lerin uzantısı fln yokmu biostan fln yapamıyormusun acaba biraz bilgi verirsen dvd leri başka pc de denedim çalıştı. chıp dvd si html de çalışıyor biraz yardımcı olursan kardeşim .