Eskiden dergi içerisinde ham olarak verilen zarflarının üzerindeki bilgiler içerik hakkında çok değerli bilgiler içeriyorlardı.
Şu anda verilen Chip CD zarflarının da aynı bilgiler bulundurularak verilmesi çok yararlı olacaktır.İlgililere değerlendirilmesi dileklerimle..
Chip Cd zarfları
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.arkadaşlar bu zarflar bence israf poşet içinde verilse veyada başka bir türlü maliyet düşürülse daha iyi olmaz mı...
saygılar...
Hatta; okunmuş,eski gazete kağıdına sarılsın.. :)) Öyle verilsin.. :))
Bir zarf değişimiyle ne kadar maliyet düşüşü beklenebilir ki??
bilemem ama iki cd bir zarfa koyulabilir buda her dergide 1 zarf kar demektir...
bu bile başlı başına bir tasarruftur..
saygılar...
Ağaçları düşünürsek haklısın..
Ama çizilen CDler olursa,bu da tüketicinin zararına ve dolayısıyla üreticinin sorumluluğundan olur ve "kaş yapmak için göz çıkarılmış" olur:))
CU_GS7Hatta; okunmuş,eski gazete kağıdına sarılsın.. :)) Öyle verilsin.. :))güzel espiri.yahu bir zarfdan nolur ya herşey bitti cd nin zarfınamı geldi sıra.
Bir zarf değişimiyle ne kadar maliyet düşüşü beklenebilir ki??
Byzihh'e saygı duyuyorum ama CD/DVD medyalar hassas şeyler ve çizilmeye hiç gelemezler. Bu konuda çok hassasımdır. Zarf bile bazen yetersiz kalmakta. Tüm CD/DVD medyalarımı göz bebeğim gibi korurum
arkadaşlar sadece fikir belirttim
saygılar...
byzihharkadaşlar sadece fikir belirttimTabi ki,bu en doğal hakkın.."Özgürlük" her konuda!!..
saygılar...
Ama her fikir mantıklı,doğru ve genelgeçer değildir..
Saygılar..
CU_GS7buda senin fikrin tabiki bende buna saygı duyuyorum...byzihharkadaşlar sadece fikir belirttimTabi ki,bu en doğal hakkın.."Özgürlük" her konuda!!..
saygılar...
Ama her fikir mantıklı,doğru ve genelgeçer değildir..
Saygılar..
saygılar...
Ya arkadaşlar bu arada CD zarları o derece inceltilmiş ki tül perde gibiler. Önceden çok kaliteli ve kalın üretiliyorlardı. Her üründen çalıyorlar. Üstelik bunlar bile Taiwan'dan geliyormuş. İnanamadım.
taiwandan geldiğini nereden öğrendin.
Satıcı söyledi. İthalatçı firma Taiwan'dan getirtiyormuş...
mehirEskiden dergi içerisinde ham olarak verilen zarflarının üzerindeki bilgiler içerik hakkında çok değerli bilgiler içeriyorlardı.CD kapları ile ilgili okuyucuların ''Cd ler verdiğiniz Cd kaplarına sığmıyor!!!'' gibi şikayetleri olunca Chip te çözümü kökten halletti. Cd kabı vermeyerek.
Şu anda verilen Chip CD zarflarının da aynı bilgiler bulundurularak verilmesi çok yararlı olacaktır.İlgililere değerlendirilmesi dileklerimle..
Bravo !!!
BENCE DVD CD LERİNDE AYRINTILI Bİ ŞEKİLDE Yazıodu bi ara BNÜTÜN CDLERE OLE YAPSALAR ÇOK GÜZEL OLUR SAYGILAR