Değerli chip kullanıcıları chip.com.tr arayüzünü değiştirmiş bulunmakta eskisine nazaren daha şık bir arayüz geşmiş ben bu başlık altında mobil sitede fark ettiğim sorunları yazacağım mobil sitede çpk yavaş
[DUYURU] Chip.com.tr arayüzünü değiştirmiş
Chip'in yeni arayüzü ve içerik yapısı çok güzel olmuş. Tam profesyonel bir site görünümüne kavuşmuş. Bu değişim benim hoşuma gitti. Tasarımda ve yapımda emeği geçen herkese teşekkür ederiz... Hayırlı olsun...
Ana forum sayfasından bakınca konulara gelen son cevapları değil acılan tarihi ve üyeyi gösteriyor bence bu kötü olmuş en son cevap vereni göstermeli adam baktımı konuya cevap gelmemiş zannedebilir birde bana atılan son 7 özel mesaj için icon yanıp duruyor baksamda hala 7 tane gösteriyor yukarıda .... ve benim ilk üye olduğum zamandaki tasarım daha hoştu tabi bu benim fikrim millet sevmiş :)
Dünya mobil oldu, her şey mobil cihazlara göre uyarlanıyor. Benim gibi PC nin başında ömür çürütenlere
alışmak zor oluyor ama alışacağız, napalım başka çare yok :) Ben sitenin eski halini seviyordum, şimdi ise
win8'in live tile ikonları gibi linkler... Sitenin eski versiyonu da aynı anda seçenekli olarak konulsa
teknik olarak çok mu zor ?