arkadaşlar
ben 5 yıldır hiç ara vermeden chip dergisi alıyordum.ama son 1 yıldır artık almıyorum.
bunun nedeni derginin donanım haberlerinden çok antivirüs ve yazılımsal konulara kayması oldu.
siz chip dergisinin bu halinden memnun musunuz?
arkadaşlar
ben 5 yıldır hiç ara vermeden chip dergisi alıyordum.ama son 1 yıldır artık almıyorum.
bunun nedeni derginin donanım haberlerinden çok antivirüs ve yazılımsal konulara kayması oldu.
siz chip dergisinin bu halinden memnun musunuz?
Önceden düzenli olarak alırdım ama artık o kadar gerekli konu varken reklama kayıyorlar gibime geliyor :)
Ben özellikle , verdiği program cd'leri ile ilgileniyordum , ancak son dönemde bol bol oyun vermeye başladı... Oyunla pek aram yok o nedenle de pek almıyorum dersem daha doğru olur...
Ama şuda bir gerçek ki , internet medyası , yazılı medya için oldukça büyük rakip...
Bu ay alamadım ama bidaha ki ay kesin alıcam , alamamın nedeni ise kalmamış olması .
Yaw server error vermesi sebebiyle yazdıklarım yalan oldu şu soruna artık bi çözüm bulsalar.Kopyalama çalıştım yazdıklarımı o da başarısız oldu.
Ben iki yıl boyunca düzenli olarak aldım ama artık almıyorum.Dergiyle birlikte verilen Infinty Teknolojinin eğitim setleri çok iyiydi.Eğitim setlerinde seslendirmeleri yapan adamın kim olduğunu biliyor musunuz?Çok anlaşılır ve gizemli sayılabilecek bir sesi var.
Ben bir pamir kızıltuğ'yu biliyorum eskiden vardı başkada kimseyi bilmiyorum .
O PC Nette Chipte değil ki.
PC Extra varmış bir de ama bayilerde görmüyorum pek.
http://pcextra.com.tr/dergi/2012 ... urkiyede-bayilerde/
PC Extra varmış bir de ama bayilerde görmüyorum pek.
http://pcextra.com.tr/dergi/2012 ... urkiyede-bayilerde/Bu da değil 6-7 ay önce Kipa'da görmüştüm bir tane daha.
Pc net'in internet sitesi güncellenmiyorum benim için bitti
Chıp ın geçen sene ki bir gergisi 200 sayfaya yakın , geçen aykı dergisi ise çok ince .
hakikaten bu ayki dergi çok inceydi
ve neredeyse hiç oem ürün inceleme yoktu.
eskiden ne güzeldi bol bol oem ürün incelemesi olurdu.
artık daha almıyorum.
Bu ay alamadım , darısı bir daha ki aya
bu kadar mı duyarsızız arkadaşlar.
Bu ay dergide makaleler ve testler güzeldi. Tek sorun 85 sayfada ki yanlış sistem önerileriydi.