KusTaHpes 2008 demosunu bulan varsa link atabilirmi.Konunun yeri burası değil!!
Ayrıca byzihh'in PES 2008 için açtığı 1 konu forumda mevcut..
CHIP dergisi, oyunlar köşesi
arkadaşlar forumu yeni üye oldum bu ilk mesajım
evet pes 2008 in demosunu kasım gibi verirseniz diyicem ama ztn ekim sonlarına dogru pes 2008 çıkacak ama....konuya geliyim:D chip in donanım yönünden incelemeleri mükemmel..ztn onun için chip alıyorumm..oyunlara biraz daha yer verilse diyoruz ama o açıkları donanım incelemeleri programlarla kapatıyor....teşekkürler CHİP
samet1986Bence bu sayfa alıntı bi
arkadaşlar ben bu oyunların tanıtılmasını istiyorum Lütfen oyun paylaşımı yapabilirmisiniz..:D
bende prostreet hakkında detaylı bilgileri chipten öğrendim.şimdide GTAIV ü öğrendim ve artık bende sıkı bir chip ciyim.
samet1986Bence sayfa sayısı az. Chip bir bilgisayar dergisi olduğuna göre, oyununda bilgisayarın bir parçası olduğuna göre bence sayfa sayısı arttırılmalı...Tabikide oyun bilgisayarın bir parçasıdır.Fakat sadece bilgisayarda oyun değildir bunu daha iyi değerlendirmelisin...Ben Chip dergisini her ay alıyorum içinde oyun bölümünün olmasıda beni hiç rahatsız etmedi aksine oyundan uzak bizleri bilgilendiren sayfaların çok olması benim daha çok ilgimi çekiyor...
ya bu siteden spiderman ın bi demosu varmış bulamadım
bedro16ya bu siteden spiderman ın bi demosu varmış bulamadıKaçıncı seri olduğunu söylemeden nasıl yardım edelim ki
Chip dergisi, oyun kültürü üzerine yayın yapmadığında şu andaki sayfa sayısı konusunda bence yeterli bir düzeyde. İçerik konusunda ise pek fazla birşey demek istemiyorum, çünkü oyun kültürü dergilerinden sonra okuduğunuzda (Oyungezer, LEVEL, EGM) yavan kalıyor.
Ama dediğim gibi, Chip'den önce bir oyun kültürü dergisi okumaz iseniz gayet yeterli bir seviyesi var bu köşenin. Devam eder bu şekilde inşallah.
Bir de, oyun köşesini hazırlayan belirli bir kadro var mı Chip yönetimi içerisinde? Yoksa sadece 1-2 kişi mi hazırlıyor bu köşeyi?
GTA 4 hakkında düşüncelerinizi bekliyoruz... :)))
Chip ve level dergisini beğenerek okuyorum.yugiohu çok seviyorum tam sürüm olarak konsol oyunu verme şansınız var mı?(Oyunun adı:World Championship 2007)
Eğer onu veremesseniz kaiba of revengeyi (pc) Verirmisiniz?İkisinide bulamadım lütfen chip .bide levelde okur özel sayısını odf olarak veriyorsunuz chipinde öyle
Forumlarda oyunların kritiği gayet iyi yapılıyor ama bunu dergidede görmeyi temenni ederim. Oyunlarda nihayetinde bilgisayarın vazgeçilmez bir parçası bence kesinlikle dergide olmalı diyorum ve bu konuda görüş bildiren arkadaşlarıda destekliyorum
gerçekten oyun sorunları için güzel bi köşe