Chip dergisindeki hata

titan824
12-09-2006, 11:41   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Chip dergisinin bu ayki sayısında tam sürüm diye verilmiş programlardan Zoner Photo Studio 8 'i kuruyosunuz serial istiyor ve açıklamasında ise serial dergide yazıyor.Dergiye bakıyorsunuz serial istemiyor yazıyor .Yani anlayacağınız tam sürüm diye 30 günlük deneme sürümünü vermişler.Bu cdler ve dergi hazırlanırken kontrol edilmiyormu.Şimdi bu program tam sürümse şifresini istiyorum.Yok tam sürüm değilse sonraki ayki dergide hatanın düzeltilmesini istiyorum.Eğer bu hata düzelmezse kayıtlı olduğum forumlarda ve şikayet sitelerinde bu konudan bahsedeceğim.

turksoftware
12-09-2006, 13:27   |  #2  
Yıllanmış Üye
1,015 mesaj

dergi@chip.com.tr 'ye mail atabilirsin...

Mahmut Karslıoğlu
18-09-2006, 11:40   |  #3  
Mahmut Karslıoğlu avatarı
CHIP Editör
84 mesaj

Merhaba,
Zoner Photo Studio 8 Classic ile ilgili bir sorun bulunmuyor. Sadece dergideki açıklamalarda bir miktar eksik bilgi verilmiş. Bunun için tüm okuyucularımızdan özür dileriz. Yazılım aslınca Classic sürüm olarak sınırsız ve tam sürüm olarak kullanılabiliyor. Ek olarak bu sürenin ilk 30 günü Pro olarak hizmet veriyor. Yani 30 gün Pro kullanılmadan Classic sürüme dönmüyor. Dolayısıyla ilk 30 gün Evaulate tuşu ile yazılımı deneyip bu sürenin bitiminin ardından Classic olarak kullanabilirsiniz.

Sürenin bitiminde "Evaulate" tuşu "Buy" tuşuna dönüyor. Buna tıklayıp açılan web sitesinden Classic sürümü indirebilirsiniz. Tabi ki eğer Pro'yu denemek istemiyorum diyorsanız tarihi ileri alıp sürenin bitmesini sağlayıp aynı işlemi daha erken gerçekleştirmeniz de mümkün. Bu durumda Classic sürümü kendiniz indirmeniz gerekecek. Download etmek istemeyen okuyucularımız ise Pro sürümü kullanmaya devam edip kullanım süresinin bitiminde yani Ekim ayında Classic sürümü Ekim CHIP CD'sinden kurabilirler.