CHIP Download'dan Büyük Yarışma

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
TuncaBozkurt
16-10-2008, 18:26   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006

Yarışma bitti, sonuçlar açıklandı. Tüm ülkelerin CHIP Download'larında 2 kişi spam yorumlar nedeniyle atılmış. İkisi de Romanya'dan. Ben 940 puanla Türkiye'de 5. sıradayım. Ayrıca da 5 adet Verbatim External Hard Drive 2.0 500 GB'tan birini kazanmışım.
------
Büyük Download Yarışması!
Photoshop, Illustrator veya Flash CS4 kazanma şansı

Ne yapmanız gerekiyor?

Download CHIP.eu’ya ücretsiz olarak üye olmakla işe başlayın ve ardından Ekim ayının sonuna kadar olabildiğince çok puan toplamaya çalışın. En yüksek miktarda puanı elde etmek istiyorsanız Download CHIP.eu’ya yeni yazılımlar önermeniz veya mevcut yazılımlarınızı güncelleştirmeniz yeterli. Ancak bunun yanında yazılımlar için yorum yazarak da yüksek puanlar kazanabilmek mümkün.

Nasıl puan kazanılıyor?

Ekim ayının sonuna kadar dünya genelinde en çok puan kazanan 5 kullanıcı, Adobe firmasının muhteşem ödüllerinden birine sahip olabilecek. Adobe’un yeni yazılımı Photoshop CS4’ün bir lisanslı kopyası, yine Adobe’n en güncel yazılımlarından Adobe Illustrator CS4’ün iki lisanslı kopyası ve Adobe Flash CS4’ün yayınlanan son sürümü, kazananların seçebilecekleri ürünler arasında bulunuyor. Dünya genelinde yüksek puanlarıyla ilk 5’e giren kullanıcılar, derecelendirmeye göre ödüllerini kendileri seçebilecekler. (Bunun anlamı en yüksek puana sahip kullanıcıların ilk tercihi yapacak olması)

Dünya genelinde ilk 5’e girmek dışında, kendi ülkenizdeki Download CHIP.eu’dan olabildiğince yüksek puan alarak, Adobe’un Photoshop Elements ve Adobe Oremiere Elements yazılımlarının bir lisansına sahip olabilirsiniz. Download CHIP.eu’nun elinde bu yazılımların sadece 10 adet lisanslı kopyası bulunduğundan, bir ülke bu ödüllerden faydalanamayacak.

Yazılım ödüllerimiz dışında, Verbatim isimli sponsorumuz aracılığıyla da yine kullanıcılarımızı büyük ödüller bekliyor. En iyi ödüller ise editör ekibimizin seçeceği en güzel yorumları kaleme alan kullanıcıların olacak. Yarışma süresince 100’den fazla puan toplamayı başaran her kullanıcı, küçük ödüllerden birine sahip olma şansını yakalayacak. Yorum yazın, arkadaşını davet edin, bir yazılım önerin; kısacası puan kazanabilmeniz için birçok yolunuz var!

Kayıt olan her üyenin hesabına 50 puan yazılıyor ve yeni üyelerin dahi şu aşamada bir şansları var!

Ne yapmamalısınız?
Yarışmamızda hile yapılmasına asla izin verilmeyecektir; zira biz ve diğer kullanıcılar web sitenin üzerindeki her aktiviteyi yakından takip edeceğimiz için, yarışın adil olacağından emin olabilirsiniz. Otomatiğe bağlanmış herhangi bir aktivite tespit edildiğinde, bu işlemi gerçekleştiren kullanıcı anında siteden atılacaktır. Hile yaparken yakalanmanız durumunda, önce ‘sarı kart’ göreceksiniz. Ardından aynı olay tekrar edildiğinde hiçbir uyarı almaksızın yarıştan atılacak ve tüm uğraşlarınız bir anda çöpe gidecek.

Hangi aktiviteler hile olarak kabul edilir?
İlk olarak aynı kişinin birden fazla hesabının olmasına kesinlikle izin verilmiyor. Eğer birden fazla hesabı olan bir kullanıcı tespit edilirse, bu kullanıcının sahip olduğu tüm hesapları anında kapatılır.

Spammer’lar da aynı şekilde tespit edildiği anda yarıştan men edilirler. Diğer bir deyişle ‘güzel program’ gibi tek ya da iki kelimelik yorumlarla siteye spam gönderenlerin yarışla ilişiği kesilecektir. Açıklamalar ve yorumlar mutlaka size ait olmalı ve kendi kelimelerinizden oluşmalı. Bunun yanında arkadaş davetiyeleri için kullanılan sahte emailler de yine tarafımızca titizlikle incelenmektedir.

Uluslararası bir jüri tarafından verilecek olan karar tartışmaya açık olmayacak ve verilen karar son nokta olarak kabul edilecek. Hile yapan kim olursa olun hiçbir sorgu sual sorulmaksızın atılacak.

Yarışma iyi gibi gözüküyor. CHIP Download Türkiye uzman sayısıyla da, en çok puan kazanan uzmanın puanlıyla da 2. sırada. 1. sırada Almanya var. CHIP Online'ın önemli projelerinden olan CHIP Download'a destek vermeniz dileğiyle.

NOT: Betadan beri devam eden bir sorun var: Üye girişi kutucuğundaki puanlarla uzman listesindeki ve profildeki puanlar birbirine tutmayabiliyor. Örneğin bende Üye girişi kutucuğunda 3600 puan, diğer iki yerde 3550 puan yazıyor.

Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 08 Kasım 2008 15:55