Çok uzun süredir sizleri takip eden, geçen sürede yüzlerce kişiyi derginizin tanıtımını ve reklamını yapan bir okurunuz olarak, şu ana kadar siyasetten uzak durmanıza saygı duyardım.
Bu ayki CHİP'de abartılı Parti reklamına yer vererek bu çizginizden vazgeçtiniz.Sempatizanı olduğunuz parti ile size yayın hayatınızda başarılar diliyor, cebimdeki para ile bir parti reklamına para vermeyi kabul etmiyor, sizden ödediğim bedelin iadesini talep ediyorum...
Chip'e Yakışmayan Reklam
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.bu konu gün içinde işlenmişti
Bnde dergiyi ilk gördüğümde derginin siyasete girmesini kötü bulmuştum ama sonra düşününce bu okadarda kötü bişey değil.Sonuçta reklam.
atatanaSempatizanı olduğunuz parti ile...Katılıyorum tabi, siyasi reklam olmaması lazım ama CHIP'in bahsi geçen partiye sempatizan olması biraz gülünç geldi en basitinden sayfanın iyice en altına in ve adresi bir oku hehe
SÖYLERSEM REKLAM OLUR A LA BAŞLIYOR P LE BİTİYOR DERGİDE KARTONA BASILMIŞ REKLAMI !
daha önce de bu konu açılmıştı arkadaşların gözden kaçırdığı belli tepkiniz çok yerinde chip dergisinin reklam gelirleri için böyle işlere girmemesi gerekirdi çok iyi işler başaran bir parti gibi ortada geziniyor bir de utanmadan hizmete devam diyor ne yaptılar ki hizmet ülkeyi satmaksa hizmeti en iyi şekilde başardılar durmak yok çalmaya yolmaya devam.
Sayfanın altında ,islami evlilik sitesi he... Vay be...:(
erdem barışhizmete devam diyor ne yaptılar ki hizmet ülkeyi satmaksa ...buradaki hizmet sözcüğü kinayelidir(yani anlatılmak istenen başka bir anlam var).
parti yandaşları ne demek istediğimi anladılar...
Chip yetkililerinden biri bu forum'a giriyormu acaba?.Ücret iadelerinin ne şekilde yapılacağına dair bir süreç talep ediyorum...
dergiyle site farklı diye biliyorum.
derginin ilk sayfalarında yazan iletişim adreslerinden yararlanabilirsin.
ayrıca sen reklamı takma boşver.
AdRaMiTiChip Online/Dergi kervana katılıyor demek, haydi hayırlısı...
Nasıl Farklı ? Hiç dikkatini çekmiyormu Dergide yayınlananların bir kısmı 10-15 gün sonra sitede konu olarak yayınlanıyor.Forumda Yazılan cevaplar Güzel ise dergide yayınlanıyor.Hatta Derginin en son sayfasını açar isen Emeği geçenleri görebilirsin.
AdRaMiTialakası yok dediysek de, o kadar da değil
Nasıl Farklı ? Hiç dikkatini çekmiyormu Dergide yayınlananların bir kısmı 10-15 gün sonra sitede konu olarak yayınlanıyor.Forumda Yazılan cevaplar Güzel ise dergide yayınlanıyor.Hatta Derginin en son sayfasını açar isen Emeği geçenleri görebilirsin.
haberi yeni okudum ayıp etmiş chip. yotube u kapatan ve sonra ben youtube a giriyorum siz de girin diyen partinin reklamı demek. ilginç
parayı bastıran reklmını yaptırıyor hocam takılmyın bunlara zaten dergi değil reklam kataloğu alıyoruz
Hangi parti o, yoksa a.q.partisi mi? Adında hayır yok zaten, başka şeyler çağrıştırıyor bana.