Ya beni anlamıyorsunuz ki, ben mesaj sayısı derdinde değilim, ama belli bir sayıya ulaşmış diye de hep bunu karşıma getiriyorsunuz, olmuyor ki. Günün birinde siz de katılımda bulundukça bu sayıyı devirirsiniz zaten, bunlar o yüzden önemli değil diyorum. Yani herkes 'katip' olabilir, mesaj sayısına bakar, ben sadece bunun amaç olmasından şikayetçiyim o kadar.
CHIP Forum Unvanı
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Ben şikayetimi çoğu kez yazdım zaten..Bilmeyen kalmamıştır heralde..
Ben deviririm yakında; ama elvis32`yi geçmek imkansız;Dünya`da mümkün değil..:))
Bu mesajla beraber 1120 oluyorum hayırlısıyla..:))
Ama en az 900 küsürü "işe yarar"..:))
işe yarar/yaramaz mesaj olayına değinmeden edemiyorsun, ama bunlar içi boş laflar. Senden başka böyle düşünen fazla üye yok, sorunun varsa özel yollan derdimizi paylaşalım, öbür türlü ben bu konuları konuşmak istemiyorum, zaman kaybı!
CU_GS7Ben şikayetimi çoğu kez yazdım zaten..Bilmeyen kalmamıştır heralde..Gözünüzü seveyim ikinizde onlinesınız.Bu işin sonu kötüye gider.Hadi öpüşüp barışın.
Ben deviririm yakında; ama elvis32`yi geçmek imkansız;Dünya`da mümkün değil..:))
Bu mesajla beraber 1120 oluyorum hayırlısıyla..:))
Ama en az 900 küsürü "işe yarar"..:))
CU_GS7Muck..!!:))Sıra Elvis32de
pardon ya nerdeyse kavgaya sebep oluomuşum keşke açmasaydım konuyu.bu arada bende normal üye olmuşum
tuncabpardon ya nerdeyse kavgaya sebep oluomuşum keşke açmasaydım konuyu.bu arada bende normal üye olmuşumAllah katipliklere eriştirir inşallah
"Kavga" ya da "dava" önceden de vardı..Bu ilk değil ve senin yüzünden de değil,tuncab..:))
Ama son olur inşallah..
Normal üyeliğin kutlu olsun o zaman..Sırada "katılmcı üye" sıfatı var..
teşekkürler ufuks.gerçekten de (bayağı uzunca bi süre sonra) elvisin tahtına oturmak isterim.kim istemez ki.
KARIŞMA BAŞKASINA!! MOD falan değilsin!!
Beğenmiyorsan ya da yanlışsa özel mesajla arkadaşı uyarabilirsin..!!
Ya da direkt UYAR BUTONUNA basabilirsin..!!
Bunlar da benden sana hatırlatma..!!
pardon bilmiodumsadece slimley gönderilmediğini.özür dilerim.ayrıca cu_gs7, elvis sadece beni uyarmak istemiş bunda ne var ki.
tuncabpardon bilmiodumsadece slimley gönderilmediğini.özür dilerim.ayrıca cu_gs7, elvis sadece beni uyarmak istemiş bunda ne var ki.boşver arkadaşım, o benle uğraşmayı sever, sen de alışırsın zamanla.
tuncabpardon bilmiodumsadece slimley gönderilmediğini.özür dilerim.Yalnız özür dilemekle bitmiyor..Dönüp,o yalnızca smileyli mesajını silebilirdin mesela..
Bugün saat 22:30 itibariyle halen silmemişsin..tuncabelvis32`nin uyarmasına gelince "özel mesaj"la gayet de güzel yapılabilirdi..!!Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 29 Nisan 2006 22:37
bazı kablosuz mouseların dpi leri çoğu kabloludan yüksek mesela logitech mx 3000 setindeki yanlış hatırlamıyorsam 1600 dpi falan onda problem çıkmazmı yani saqdece dpi dezavantajımı var.
arkadaşlar neyi paylaşamıyorsunuz.Her açılan konuda tartışma yaratmıyalım olaylara biraz iyimser yaklaşırsak sorun kendiliğinden çözülür.Sizlerden her konuda anlayış bekliyoruz.
ferrarili adambazı kablosuz mouseların dpi leri çoğu kabloludan yüksek mesela logitech mx 3000 setindeki yanlış hatırlamıyorsam 1600 dpi falan onda problem çıkmazmı yani saqdece dpi dezavantajımı var.Hönk??????????
ufuksBunu "donanımlarınızı yazın" konusuna yazacaktı heralde,bana soruyu orada sormuştu çünkü;yanlış olmuş..:))ferrarili adambazı kablosuz mouseların dpi leri çoğu kabloludan yüksek mesela logitech mx 3000 setindeki yanlış hatırlamıyorsam 1600 dpi falan onda problem çıkmazmı yani saqdece dpi dezavantajımı var.Hönk??????????Neyse, evet birinci sorun DPI`ın az olması..DPI yüsekse sorun yok..
Yoksa kablosuz bana baya rahat geliyor..Acayip bir fark yok tabi..