Herkese merhaba;
Forumun tasarımı yakında değişecek sanırım. Ayrıca yeni tasarıma geçildiğinde kullanıcı adı değişmine de bir süreliğine izin verilecek. Ben kullanıcı adımı değiştirmek istiyorum ve kullanıcı adını değişimi izin verildiğinde forumda bulunamama endişemden dolayı aşağı yukarı ne zaman yeni tasarıma geçilecek ve kullanıcı adı değişimine izin verilecek mümkünse öğrenmek istiyorum. Saygılar.
Chip Forum
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
2,688 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,644 mesaj
evet güzel bir noktaya temas etmişin bende bu süre aralığını öğrenmek isityorum açıkcası
Yıllanmış Üye
1,997 mesaj
Sabrın Sonu İyidir. Sabredin ..
OP Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
bektashSabrın Sonu İyidir. Sabredin ..Ben sabrederim. Sorun o değil. Sonuçta ben 7/24 forumda olamıyorum. Aşağı yukarı zaman aralığını öğrenmek istiyorum. Bi daha bu şans ne zaman gelir kim bilir...
OP Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
Selçuk İslamoğlu"Heh! Şimdi tamam!" diyene kadar devam edeceğiz yeni forumun tasarımına... Çoğu gitti azı kaldı...Pek aydınlatmadı beni ama... Aşağı yukarı bir tahminde bulunamaz mısınız?Son Düzenleme: Feel Good ~ 19 Mayıs 2009 00:17
OP Yıllanmış Üye
2,688 mesaj
e-eyupbence o hak yeni foruma geçildikten sonra ilk oturumu açtığınızda size verilir.Öyle bir şey olsa tek kelimeyle harika olur!Son Düzenleme: Feel Good ~ 19 Mayıs 2009 00:26
Yıllanmış Üye
8,316 mesaj
Selçuk İslamoğlu"Heh! Şimdi tamam!" diyene kadar devam edeceğiz yeni forumun tasarımına... Çoğu gitti azı kaldı...baya köklü değişiklikler geliyor gibi, bekliyoruz sabırsızlıkla....
Yıllanmış Üye
1,851 mesaj
niye bu kadar isteklisinizki tasarımın değişmesinde??
bu tasarım iyiydi bence..ama şu nick değişimi konusuna bende katılıyorum.
Yıllanmış Üye
2,804 mesaj
nickler değiştirilirse herkes imzasına Eski Niklerini yazmak zorunda kalacak :)
değişirse güzel olur Gerçek ismimi kullanmak istiyorum
Son Düzenleme: Fatih_ARMAĞAN ~ 19 Mayıs 2009 23:40
sakarboynickler değiştirilirse...Foruma bi sürü yeni üye gelmiş gibi olacak. :D Ne çok ismini değiştirmek isteyen varmış yav.Son Düzenleme: Ahmet Ertuğrul ~ 20 Mayıs 2009 00:03
Yıllanmış Üye
1,881 mesaj
Foruma üye olurken biri kafanıza silah dayadı galiba. İlla bu nicki alacaksın diye.
Bu sıralar okudugum 3. nick degiştirme konusu.
pehhh...