arkadaşlar 24 ağustos 2008 de kayıt olmuşum ve bugun 1000 mesajımı çekip kademe atladım herkeze iyi forumlar
Chip Forumda 1000'ci mesajım
Sende mi BRUTUS
IsabelAl burdan yak!
Valla mahsus yapıyorlar. Mesaj yazmak istemiyorum ama dayanamadım.
Niye yazıyorsunuz bunu.
Hayatınızda bir ilk mi bu.
Madalya mı istiyorsunuz. Burda birçok 2000 ve üstü olan kişi var ve kaçı böyle yazdı. ben anlamıyorum artık.
Yapmayın arkadaşlar mesaj sayısına önem verenlerdenseniz yandık valla.
herşeye mesaj yazıp anlamsız sonuçlarmı çıkartsak. Yoksa çözümü sunulmuş şeyin arkasından çözüm verenlere mi yansak anlamadım.
Özellikle uzmanına sorunda çok oluyor bu.
Biz sizin mesaj sayılarınızı görüyoruz. Ama bu kadar da göze sokulmaya gerek yok!
PcMaKeRValla mahsus yapıyorlar. Mesaj yazmak istemiyorum ama dayanamadım.aynen katılıyorum kardeş.Çok zor bişey değil 10 dk uğrassam bende 1000 tane yorum yazarım.önemli olan paylaşmak ne önemi var sayının
Niye yazıyorsunuz bunu.Hayatınızda bir ilk mi bu.
Madalya mı istiyorsunuz. Burda birçok 2000 ve üstü olan kişi var ve kaçı böyle yazdı. ben anlamıyorum artık.
Yapmayın arkadaşlar mesaj sayısına önem verenlerdenseniz yandık valla.
herşeye mesaj yazıp anlamsız sonuçlarmı çıkartsak. Yoksa çözümü sunulmuş şeyin arkasından çözüm verenlere mi yansak anlamadım.
Özellikle uzmanına sorunda çok oluyor bu.
Biz sizin mesaj sayılarınızı görüyoruz. Ama bu kadar da göze sokulmaya gerek yok!
Acaba gerçek hayatta biri kurduğunuz her cümlenin sayısını tutsa orada da böyle yapar mısınız? "Hocam bu seninle konuşurken kurduğum 500. cümle, ne enteresan değil mi?" gibi. Ya da diğer bir bakış açısıyla orada burada mesaj sayısını arttırmak yerine ekran dışındaki alemde yüz yüze, el ele dokunarak konuşmanın zamanı gelmiş derim ben, daha kısası şu; bir hayat edinin.
BlackinredAcaba gerçek hayatta biri kurduğunuz her cümlenin sayısını tutsa orada da böyle yapar mısınız? "Hocam bu seninle konuşurken kurduğum 500. cümle, ne enteresan değil mi?" gibi. Ya da diğer bir bakış açısıyla orada burada mesaj sayısını arttırmak yerine ekran dışındaki alemde yüz yüze, el ele dokunarak konuşmanın zamanı gelmiş derim ben, daha kısası şu; bir hayat edinin.
Mesaj sayısının benim içinde bir önemi yok,
Geçen buna "benzer" bir konu açtım ama biraz yanlış anlaşıldı galiba bilemiyorum,
Asıl amaç burda bu kadar zamannım geçmiş,inşallah devam ederiz gibi bir şeydi,
Yani bir nevi kucaklaşma :)
Gelelim neden mesaj sayısı çokta önemli olmadığına;
Çünkü mesaj sayısının 1.000.000 olması bile o kişinin bir meziyet yada beceri taşıdığını göstermez.Çünkü klavye üzerinde birkaç parmak hareketi ve yolla o kadar kolay olabilir mesaj göndermek.Üstelik mesaj sayısının artması kişiye birşeyde katmıyor.Benim için yanda duran İSTATİSTİKİ BİR BİLGİ SADECE....
Doğru söylüyor yukarıdaki arkadaşım,kutlarım,Hayat dışarıda,o zaman meziyet ve iletişim gibi insana özgü kavramlar ortaya çıkıyor.
Kısaca diyeceğim bunlardan ibaret.Hepiniz,hepimiz foruma çok şey katmaya çalışıyoruz umarım katarızda...
NOT:Konuya açan arkadaşa değilir söylediklerim genel itibariyle...