Borga-xÖmer bir taaruz çeker hepinize görürüm...

Borga-xÖmer bir taaruz çeker hepinize görürüm...
Bizim okulun da grubu vardı hemen ekliyorum
arkadaşlar isterseniz girin mincat linuxumun ilk detaylarını anlatıyorum.
Harbi ya forumda ön plana çıktım
Gerilemem lazım
Sıkıyosa yapsın ben varım sorun oldu mu söyleyin ben Ömer'e kendi msn ini hacklemesini rica ederim yaparBorga-xÖmer bir taaruz çeker hepinize görürüm...
Benim resim beyazlamış mı ne?
ilk girdiğimde linux vs windows tartışması görünce burda da mı ya hu dedim çıktım tekrar girdim baktım millet birbirini yiyor burdada mı yahu dedim. izliyoruz..
Yanındaki Chip Online yerine Chip Tr olsun. Chip online(online) hoş olmuyor. bir de avatar olarak C kullanılsın şu eskiden mod ların kullandığı. Kare olunca iyi oturur.
Ben de ekledim. Güzelmiş. Nasıl yaptın Ömer bunu? Ben bunu okuldakiler için yapayım. manyak olur o zaman
Noldu yaw.Kurudunuz gittiniz güzeller.
Lafları koydum koydum.Dayanamadınız attınız dimi.Eziklik böyle bişey=)
erdem sen sus. herkesi bir kalemde silen sendin bende sildim seni. 2. msn inide blacklist e aldım.erdem187Noldu yaw.Kurudunuz gittiniz güzeller.
Lafları koydum koydum.Dayanamadınız attınız dimi.Eziklik böyle bişey=)
Kozunuzu paylaşacaksanız lütfen msn e gelmeyin.
Çok da umrumda güzelim:)...Ne olacak ağlayayım mı yani seni kaybettim diye:)..
Herkesi silmedim ki:)Sen ve bazı YALAKA diye tabir edeceğim arkadaşlarını sildim:)
sisteme birşey oldu şu anda çevrimdışı
minnoş linux'e devam mı hala:D
Sen insan değilsin. İnsan olsan 1 dk içinde 3 küfürü saymazsın msn den. hem PLUS'ta " kişi temizleme " diye bir eklenti var biliyor musun bilmiyorum. Kafan küfürlere basıyor ama ona basarmı faren bilmem. Orada kim silmiş engellemiş görünüyor. Eğer silmeseydin bende seni silmezdim. Sana msn den kaç kez silme dedim dinlemedin. 3 kez uyardım silerim diye dinlemedim. Daha öğlen mi dün mü ne DH'yi öve öve bitiremedin. Yok 1 dk de mesaj geliyomuş yok yönetcileride bakıyormuş.erdem187Çok da umrumda güzelim:)...Ne olacak ağlayayım mı yani seni kaybettim diye:)..Herkesi silmedim birde engelledim.İnsan olanlar msn adresimde duruyor bilmiyor musun?Demekki değilmişsin ki silmişim yanlışlıkla:
Ben senin geçen seneki günlerini biliyorum daha iyiydin. Suç tamamen sende ya da bir kişide değil ama neyse. Sen lise 1 öğrencisinden laf dinlemezsin küçümsersin. ne de olsa lise 1 ama sen gözümde artık ilkokul 1 oldun benim. Çok çocuk gibi davranıyorsun.
Küfürü sayarım kimene,kimi ne ilgilendiyor?
Benim üzerimden erdem 10 tane küfür eder diye kim iddiaya girdi?
OKS sende biraz ters etki yapmış sanki.
Evet DH'yi övdüm.Bunun sana çıkarı ne?DH'yi övdüm diye forumdan mı atacaklar?
Sen benim geçen seneki günlerimi bilmiyorsun.Bilen tek kişi var oda volkan ancak şu anda burada yok.
Şuna itiraz ediyorum:Hayır lise 1 öğrencisindende laf dinlerim annemdende babamdan da.
Ben seni silmeyecektim.Ama chip forumu silicem msn adresimden silemez ki diyen bir arkadaş dediği için sildim.Yoksa bana zararı dokunmayan kişiyi neden sileyim.
Evet gaza gelen biriyim o anda istediğim herşeyi yaparım.
Çocuk gibi davranmıyorum.Bana gelen küfürleri aynen kişilere küfürsüz olarak geri iade ediyorum.Davransam ki şu anda benim yazdıklarımı 1.sınıf ilkokul çocuğunun kafası basmaz.Senin gözünde 1.sınıf olmam beni hiç ilgilendirmez.Önemsiz bir insanın gözünde küçülsem ne farkeder
Benim sorunum senle değil olanlar gelsin
İkimiz arasında sorun yok.Sorunumun kimlerle olduğunu az çok tahmin edebiliyorsundur.
adı değişsin bence küfürchip@hotmail.com daha iyi uyar bence..
Gerekli kişiler BANNEDsuskun_kraladı değişsin bence küfürchip@hotmail.com daha iyi uyar bence..
"Kızlaaaaaaaaaaaar" diye başlayan kişi benim
İste bazı cıkıntı arkadaslar kufur ediyor paso=).Yusuf Yusuf gibi:D:D
Gerekli arkadaslardan ilk sırada ben varım.=))
Ayrıca omer grubu kurduktan sonra g.tn kalkmıs gibi bi hava sezdim sende:)