bence tüm forum olarak wolfenstein oynayalım süper bir oyun adam rüyasında bile görüyor.Wolfentein server ı da kurulsun derim.
CHIP Hamachi serverler Kuruldu! İçeri buyrun!
Borga-xRace Grid içinde bir Hamachi serveri açılsın kampanyası başlatıyom.Ben de Race Grid benim bilgisayarımda çalıçak şekilde patch çıkarsın kapmanyası başlatıyorum
Arkadaşlar iyi güzel yapmışsınızda benim gibi bilgisi olmayan arkadaşlar varmı bilmiyorum ama nasıl bi kurulum yapmamız lazım gerekli olan neler vardır ve nasıl katılacağız.
oyunu kurduk diyelim servera nasıl katılacağız. bu konuda biraz cahilim ben kusuruma bakmazsınız artık
mustafa91Ben de Race Grid benim bilgisayarımda çalıçak şekilde patch çıkarsın kapmanyası başlatıyorumBende sistemleri Race Grid'i kaldırmayanları ekran kartı almaları ıcın kampanya başlatıyorum. (Özellkle 4850 olabilir.)
Borga-xBende sistemleri Race Grid'i kaldırmayanları ekran kartı almaları ıcın kampanya başlatıyorum. (Özellkle 4850 olabilir.)Ekran kartıyla bitmiyor ki
Borga-xSistemin nedir?P5LD2 / i945 chipset
P4 630 / 4.00ghz (o/c)
X800XL / SM 2.0b 256mb,256bit hız olarak iyi aslında da işte shader model 2 bitirioÇift çekirdek olsa daha iyi olurdu da. Bi de anakart desteklemez iyi bi kartı. Değiştirdik mi komple değiştirmek lazım. Seneye inşallah. ÖSS ye bağlı
Son Düzenleme: Mustafa Akın ~ 12 Ağustos 2008 16:13
Hmm bence 3870 alıp ikinci el 160YTL filan hem kendını kasmadan hemde sıstemın taşıyabıleceği bir ekran kartı alabılırsın.
yhaa arkadaşlar hamachiyi kurdum hatta bizim ewde 2 pc var ikisine de kurdum bağlandıı ama oyuna nası giricem bu hamachiden onu bilmiyorum yardım edermisiniz...
oyunun multiplayer aysrında herşey yani hamachi açık kalcak bi köşede oyundan gircen
general zero hour 1.04 çüler veya battle for the middle earth elvenstra 5.6 mod oynaylnar vaya fifa 07 ciler gelsin ag adı: chipzero şifre 123
Arkadaşlar hala bu işlemin nasıl yapılacağına dair bilgi vermemişsiniz.bir arkadaş yazmış hamachi server açık kalacak bir tarafta oyunu açıp servera bağlanılacak denmiş. tam olarak nasıl olacak bu iş bir yardımcı olsanız
hamachi türkçe en son sürüm;
http://www.inndir.com/Hamachi_(Türkçe)-34629p.html
Yeni klavyeyide aldım COD2 serverı kurun artık :D
Yupiii! Tüm Chip ailesine hayırlı uğurlu olsun
Age of 3, Pes08, Command & Conquer 3 Tiberium Wars, Medieval II Total War Kingdoms, NFS Carbon ağları da kurulsun bence
Akşam 9 da herkesi COD2 ağına beklicem :)
Ama ilk önce Reborn şu Hamachi işini anlatsın :)
XxXDaRKoXxXAkşam 9 da herkesi COD2 ağına beklicem :)Bu gece resimli olarak anlatacağım ilk mesajı editleyerek. Daha tam anlamadı zaten herkes.. =)Ama ilk önce Reborn şu Hamachi işini anlatsın :)
Pff artık olmaz o zaman :(
Tamam şimdi oldu bana işeyarayacakları ekledim :)