chip i nasıl okumaya başladınız

ugur23
04-08-2010, 09:47   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj

evet arkadaşlar cevaplarınızı bekliyuorum bu arada bende yazayım ;
arkadaşlar ben geçenyıl hazirandan beri pc net alıyorudum ama artık güzel birşey olmuyordu bende birgün pcnet almaya gittim one açılabilir sistem kurtarma dvd si dergiyi çıkardım baktım ki chip online bide win7 kitabı vardı bende dedim ki e alacağım laptop probook 4510 s win7 li gelecek bende dedimki alıyım bskıyım ki güzelmi DVD yi pc ye taktımne göriyim pcnetin verdiği programın 10 katı kadar program var hem dergide kalın artık chip e geçmiş oldum chip 7 tlnin hakkını veriyor pcnet 3 tl bile etmez geldi bana artık. chip çok güzel birsürü oyun pakedi birikti sonsuz macerayı chip sayesinde tanıdım.İwındux u chipde gördüm nero 9 trial ı chipden kurdum :)

Batuhan Karsan 26
04-08-2010, 09:50   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 62
2,471 mesaj

Ben hiç almıyordum film ve oyun için bir bakıyım dedim sonra başladım fakat 2 ay dergi kaçırdım annemler yüzünden :D

Kapalı Hesap (53751)
04-08-2010, 10:03   |  #3  
Kapalı Hesap
3,036 mesaj

CHIP ile ne zaman, nerede tanıştınız konusunda nasıl okumaya başladığımı anlatmışım, şimdi üşendim tekrar yazmaya:))

https://www.chip.com.tr/forum/CHI ... stiniz_t110232.html

Atilla Sarıtaş
04-08-2010, 10:31   |  #4  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Ben dergi almıyorum :)
Siteyle tanışmam kısaca özetlersek ; Birçok sorunun çözümünü tekrar sorarak değilde internette araştırarak bulurum. Bi sorunuma da Chip de cevap bulmuştum. Benim hemen hemen tüm forumlarda üyeliğim olduğu için burayada üye oldum. Foruma alışma sürecinde yeni açılan konulara göz gezdirirken çözümünü bildiğim sorunları farkettim sırayla tüm cevabını bildiğim ya da mantık yürütebildiğim sorunların cevabını yazdım. Baktım oluyor banada olumlu yönde etkisi var devam ettim şuanda 1900+ mesajım olmuş . Artık ne kadar giderse :)

ecehan
04-08-2010, 12:16   |  #5  
Yeni Üye
37 mesaj

Ben Dergi almıyordum. Bilgisayarda iyi olmak istiyordum. CHIP dergisi çıktı karşıma geçen yıl mayıs ta Aldım ilk sayıyı. çok hoşuma gitti dergi. Haziran 2009 sayısını aldım bikaç gün sonrada PCNet haziran 2009 u aldım karşılaştırma için. CHIP Dergisi tasarım olarak daha güzel,bilgi olarak daha zengindi. PCNet de de güzel bilgiler vardı ama bana sıkıcı geldi. Diğer insanları bilemem. Teşekkürler CHIP. İnşllah hep zirvede kalırsın :D

mesut_illegal
04-08-2010, 15:14   |  #6  
mesut_illegal avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
810 mesaj

Ben lise 1. sınıfta o zamanlar bilgisayarım yoktu. İlk teknoloji dergisi olarak pcword almıştım ama ilk sayısını gerçekten mükemmel bir sayıydı.İlk sayısında 1dvd 1cd vardı ve dvd'de 2050 tane program vartı hepsi açıklamalı dergi mükemmel güzeldi.Sonra bilgisayarımı aldığım zaman her ay pcnet ve chip almaya başladım.Bu 3 yıl kadar sürdü.En son 2 ay önce chip almıştım.Gerçekten ilk zamanlar bu dergileerdeki bilgiler çok işime yaradı ama sonraları dergileri almaya devam ettiğim zaman birşey dikkatimi çekti o da chip , pcnet gibi dergilerin sürekli aynı konuyu 3-4 ayda bir ya başlık değiştirerek yada içerik değiştirerek sunduğunu farkettim.Artık her ay almak yerine sayıları inceliyorum üç dergiyide inceleyerek en iyi konular bulunan dergiyi alıyorum.Ben dergiyi verdiği cd-dvd için almıyorum içeriği için alıyorum ancak son dönemde tüm teknoloji dergilerinde bu içerik sayfaları reklam sayfalarına dönüştü ki buda canımı çok sıktı.O yüzden sadece iyi sayıları alıyorum.

_Orion_
06-08-2010, 22:13   |  #7  
_Orion_ avatarı
Üye
87 mesaj

Çekmeceyi karıştırdığımda abimin eskiden okuduğu bilgisayar dergilerini buldum, okumaya başladım ve konuları bilgisi,anlatımı,tasarımı açısından çok hoşuma gitti.Şimdi o takip etmeyi bıraktı ben takip ediyorum :D

H.Eser
06-09-2010, 14:14   |  #8  
Yıllanmış Üye
159 mesaj

2001 de felaket denebilecek bir billgisayar toplamıştım baya başımı ağrıttı çözüm aramak için blgisayar dergilerini karıştırmaya başladım içlerinden ençok işe yarayanı chipti şu anda topladıığım bilgisayarlar birer canavar en uygun fiyatlısında bile sorunsuz oyun oynanabiliyor.güncel konuların dergide yazılması da dikkatimi çekti ve CHİP  dergisini her ay alır oldum :)

Son Düzenleme: H.Eser ~ 06 Eylül 2010 14:17
Kapalı Hesap (154666)
06-09-2010, 15:08   |  #9  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 16
4,901 mesaj

Ben chip dergisini ilk cd çıkardğı yıllardan beri alıyorum. O zamanlar dvd yoktu. cd ler ise çok pahalıydı. Merak etmiştim yaf 35-40 dolara satılan bir cd yi nasıl verebiliyorlar diye. Ancak cd den ziyade dergideki anlatımlar dikkatimi çekmişti. O yıllardan beri sadece chip dergisi değil diğer bilgisayar dergilerini de almaktayım ancak düzenli bir şekilde değil. Yani 2 ay alırsam 1 ay almayabiliyorum. 3 ay alırsam 4 ay almayabiliyorum.
Benim için teknolojiyi takip edebilmek önem taşıdığı için genellikle geçiş dönemlerinde detaylı yayınları takip ediyorum.