Ben eskiden beri sürekli olarak chip okuruydum. Son zamanlarda pek takip edemiyorum. Şubat ayının CHIP dergisi aldım. Kapaktada KOSKACA yazılmış TAM sürüm bölümündeki REDHOUSE sözlük 1 haftalık tam sürüm olarak verilmiş. Yani tam sürüm denilmez. Ben bunu Chip dergisine yakıştıramadım. Bunu dile getirmek istedim. Uyumayın arkadaşlar. Iyi gunler
CHIP in Yalanı
O werilmiş olan redhouse u internet üzerinden aktiwe edersen full olarak süresiz kullanırsın..
GaMeRr Arkadaşım forumdaki yazını kınıyorum yazmadan önce araştırıp öğrenme zahmetine girmiş olsaydın bu hatayı yapmayacaktın ÖZÜR CEVABINI VERMENİ TAVSİYE EDERİM...BOOMFUNKMCS Arkadaş eniyi engüzel yanıtı vermişsin.
Yeni üye olmuş biri için sinirli başlamışsın...Chip dergisini alan adam sitesine sorun çıktığı zaman uğramaz ki bu bir sorun değil
gereksiz ve yanlış bi konu acmışsın, o redhouse sözlügün iki adet sürümü var CD'de, biri tam sürüm biride 7 günlük son sürümün demosu. ki bu durumda dergide açıklanmış durumda gayet net bir şekilde...
ağzını topla chıp yalan atmayacak kadar büyük bir dergi ama forumda bazı kişilerin belini tutuyor o başka
Tamam bu kadar üstüne gitmeye ne gerek heralde anlamıstır hatasını. İnsanlar hata yapabilir. Sende ayıp etmişsin Chipe darkexplore..
Arkadaşım BOOMFUNKMCS. Bilip bilmeden konuşma yaklaşık 6-7 yıldır düzenlenli olarak takip ediyordum. Benim demek istediğim Kapakta TAM SÜRÜM YAZIYOR. fakat 7 günlük. Gelecek sayıyı alırsan %30 luk bi indirimle sözlüğü sahibi olabiliyorsun. Bunun Neresi TAM sürüm arkadaşım. DENEME SÜRÜMÜ DEMEMİZ GEREKİR::::::::
darkexploreArkadaşım BOOMFUNKMCS. Bilip bilmeden konuşma yaklaşık 6-7 yıldır düzenlenli olarak takip ediyordum. Benim demek istediğim Kapakta TAM SÜRÜM YAZIYOR. fakat 7 günlük. Gelecek sayıyı alırsan %30 luk bi indirimle sözlüğü sahibi olabiliyorsun. Bunun Neresi TAM sürüm arkadaşım. DENEME SÜRÜMÜ DEMEMİZ GEREKİR::::::::Okumuyorsun heralde..elazigligereksiz ve yanlış bi konu acmışsın, o redhouse sözlügün iki adet sürümü var CD'de, biri tam sürüm biride 7 günlük son sürümün demosu. ki bu durumda dergide açıklanmış durumda gayet net bir şekilde...
verdiğim link ten alıntı yaparak tekrar okumanı sağlamaya çalışacağım,o zaman anlayacağın kanaatindeyim!
"Bu ay CHIP ile birlikte dağıtılan tam sürüm, Redhouse 1.52'dir. Bazı okuyucularımız aynı CD'de yer alan Redhouse 3. Jenerasyon yazılımın 7 günlük deneme sürümünü tam sürüm ile karıştırdığı duyumunu aldık. Redhouse 1.52 TAM SÜRÜM, CD içinde "Redhouse 1.52" klasörü içinde yer almaktadır ve kurulum için şifre gerektirmemektedir. Derginin 179. sayfasında bu açıkça belirtilmiştir.
Derginin gelecek sayı sayfasında (son sayfa) yer alan Redhouse kodu ise 3. Jenerasyon sürümünü %30 indirimli almak için gerekli olan koddur. Bu kod ile firmaya başvurduğunuzda en güncel sürümü indirimli alabilirsiniz"
suat666GaMeRr Arkadaşım forumdaki yazını kınıyorum yazmadan önce araştırıp öğrenme zahmetine girmiş olsaydın bu hatayı yapmayacaktın ÖZÜR CEVABINI VERMENİ TAVSİYE EDERİM...BOOMFUNKMCS Arkadaş eniyi engüzel yanıtı vermişsin.Ben niye suçlu oldum onu anlamadım darkexplore suçlamada bulunuyor ben deil :S
zaten bu kisi sirf bu konuyu acmak icin uye olmus. dergiyi surekli aliyor olsa bir sekilde uye olurdu... bence geriye donup cevap yazmaz. ismi cismi olmayan birisinden nasil bir konu beklerdiniz ki? BOOMFUNKMCS, kendini yorma bence bu kisi junior dir kesin.
GaMeRr, sen uzulme hatlar karismistir.
egemengigazaten bu kisi sirf bu konuyu acmak icin uye olmus. dergiyi surekli aliyor olsa bir sekilde uye olurdu... bence geriye donup cevap yazmaz. ismi cismi olmayan birisinden nasil bir konu beklerdiniz ki? BOOMFUNKMCS, kendini yorma bence bu kisi junior dir kesin.GaMeRr, sen uzulme hatlar karismistir.