Chip Mart CD-DVD içeriğini doyurucu buldunuz mu?

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
MerovingiaN
11-03-2006, 23:46   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
286 mesaj

evet arkadaşlar başlıktanda anlıyacağınız gibi ben kendi adıma verilen DVD ve özelliklede DVD içeriklernin yeterli oranda doyurucu olmadığını düşünüyorum.
özelliklede DVD içeriği fragmanlarla,vs. doldurulmuş.
Bu kadar alanı böyle kullanmak yerine büyük boyutlu program demoları,e-book'lar,site yansıları verilebilir.

siz ne düşünüyorsunuz bu konuda???

CU_GS7
12-03-2006, 00:08   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
6,371 mesaj

Fragmalar ve popüler büyük boyutlu demolar çıkarılmasın ama daha birçok şey eklenebilir bence de..

Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 12 Mart 2006 02:33
make-believe
12-03-2006, 02:45   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,836 mesaj

Yerinde tespitler. Fragmanlar vb. vermek en kolay şey. İnsanlar yeni programları tanımak kullanmak istiyor. Bunun da yolu bol demo ve deneme sürümlerini vermekten geçer.
Bu hem oyunlar, hem de programlar için geçerli.

Ayrıca Madem DVD'ye geçildi artık eski Chip sayılarının PDF formatında verilmesi de iyi olur. Eskiden CHIP bu konuda CD medyaların bu konuda yetersiz kaldığından sözediyordu, şimdi artık kapasite 15 kat artmış oluyor demektir hele de çift katmanlı DVD verildiği zamanlarda...

Banned
12-03-2006, 16:24   |  #4  
Banlandı
621 mesaj

geçen ay popüler oyunların demolarını koyun diye eleştiri yapmıştım fifa call of duty battlefield gibi gitmişler yine alakasız oyunların demolarını koymuşlar.bence tabi

diamondmonster
13-03-2006, 00:35   |  #5  
Yıllanmış Üye
148 mesaj

Dergi çalışanlarının elinden geldiğince biz okuyuculara en iyisini sunmak istediğinden eminim.
FIFA-Call of Duty herkes tarafından bilinen oyunlar zaten.Bence bunların demolarını koyacaklarına şimdi olduğu gibi adı sanı fazla bilinmeyen oyunları koymaları daha iyi.
Oyunun adı duyulmamış olabilir ama belki de piyasada bulunan o tarzdaki oyunlardan daha kalitelidir.
Bunları da ancak bu şekilde öğrenebiliriz
Eski sayılara gelince herkes eski dergileri bu şekilde okumak istiyor ama eski sayılar ücret ödenip sipariş edilerek bu şekilde okuyuculara dağıtılmakta.Bütün eski sayıları bir seferde PDF olarak DVD'ye doldurmak bu yüzden imkansız bir olay.CHIP artık sipariş edilemeyen eski dergileri elinden geldiğince bizlere sunuyor.Hem bunları da bir seferde vermek yerine ay ay dağıtması 2. bir heyecan yaşatıyor ;)

ozel
16-03-2006, 07:21   |  #6  
Taze Üye
1 mesaj

Arkadaslar Mart ayi CD'sinde bulunan BookWorm Deluxe oyunu cok guzel fakat 60 dk oynadiktan sonra satin almak gerekiyor. Inrenetten ayni programi tekrar indirdim yine ayni mesaji veriyor. Satin almaktan baska care cok. Baska bir yolunu bilen varsa lutfen yazsin.
Selamlar