Chip online ayrıcalık yapıyor.
Bizde burda çocuk olduk çıktık iyimi
sah1nBizde burda çocuk olduk çıktık iyimiKalbımı kırıyorsun..Buyuk ıhtımalle iki tarayıcı kullanmamdan kaynaklanan bir durum olabılır FF ve IE7
şimdi girdim baktımda hakikatten 2 kere yazılmış nickim..
EEEE ilk maestro olmak kolay değil ŞahinSon Düzenleme: Borga-x ~ 03 Temmuz 2008 14:07
EVET, iki farklı tarayıcı kullanmandan kaynaklanabilir,
Ayrıca "sah1n"
Forum kısmında bazen ufak tefek hatalar oluşuyor.Sistemden çıkış yapıyorsun ama seni gene onlıne listesinde gösteriyor veya RECEP BALTAŞ size Özel Mesaj (Pm) gönderdiği zaman ADMİNİSTRATOR olarak (Kırmızı) gözüküyor veya da Forum kısmına giriş yapmadan Uzmanına Sorun kısmına girin dışardan bir gelen soruya YANITLA diyin ve yanıt kısmı altında üyenin mesajını görüyorsunuz orda da MOD başlığı altında gibi yani bu tarz ufak tefek şeyler olur.Biliyorsunuz yeni bir portaldayız ve eskiyi yeniye uyarlamak bir hayli zor olmuştur Selçuk Abi için.
İşin özü Chip online ayrıcalık yapmıyor.!
4 farklı tarayıcı ile girersem 4 tane mi görünür
Yok denedim ben, olmuyor. O zaman bulunan bir açıktan kaynaklandı büyük ihtimalle bu. Veya Selçuk İslamoğlu Borga abiye, pardon maestromuza kıyak geçmiş Belki de Borga abi oldukça fazla kilo aldı son zamanlarda
Me@Forum kısmında bazen ufak tefek hatalar oluşuyor.Sistemden çıkış yapıyorsun ama seni gene onlıne listesinde gösteriyorevet haklısın bazen çıkış yaptığın halde online gözüküyorsun.
ewet cok haklısınMe@'dan alıntı:Forum kısmında bazen ufak tefek hatalar oluşuyor.Sistemden çıkış yapıyorsun ama seni gene onlıne listesinde gösteriyor
tuncabYok denedim ben, olmuyor. O zaman bulunan bir açıktan kaynaklandı büyük ihtimalle bu. Veya Selçuk İslamoğlu Borga abiye, pardon maestromuza kıyak geçmiş Belki de Borga abi oldukça fazla kilo aldı son zamanlardaBana kilolumu demek istiyorsun (105 Kiloyumda).Tunca walla kalbimi bir balyozla çatır çatır kırdın.. Hem bu arada kilo aldıgımı nasıl anladımEDİT: Bu arada hakikatten göbek fırladı iyice sinir oluyorum en kısa zamanda spora başlamalıyım yoksa bu göbekten hiç kurtulamayacağım
Son Düzenleme: Borga-x ~ 04 Temmuz 2008 10:21
Borga-xBana kilolumu demek istiyorsun (105 Kiloyumda).Tunca walla kalbimi bir balyozla çatır çatır kırdın.. Hem bu arada kilo aldıgımı nasıl anladımYok canım, en son Compex'te görüşmüştük. Belki o zamandan bu yana çok kilo almışsındır diye söylemiştim. Bak işe de yaramış. Spora başlarsın yakında.EDİT: Bu arada hakikatten göbek fırladı iyice sinir oluyorum en kısa zamanda spora başlamalıyım yoksa bu göbekten hiç kurtulamayacağım
NOT: Çevir kazı yanmasın
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 04 Temmuz 2008 11:17
Borga git iyi bir tatil yerine,sabah erken aç karna koşu(veya uzun yürüyüş),öğleden sonra bol yüzme+sıkı perhiz(No kalori)+PC başından uzak durma(atıştırma olacağı için)=eski formuna kavuşma.Tabii no alkol+no cigara,söylememe gerek yok sanırım.
nasıl ama?Çam havalı temiz bir yer tercih et.