CHIP Online Buluşuyor (CEBİT 2009) İşte Resimler!
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4,805 mesaj
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Yeni denetmenler chip buluşmalarına ilgi çekmek içinmi seçildiler sorusu geliyor aklıma belki sonralarında daha çok kişi çekeriz gibi.İlgiyi kuramadım, kesinlikle denk gelmiştir; hatta şahsen o arkadaşlara da güzel bir sürpriz olmuştur diye düşünüyorum ben.. Hepsi de gördüğüm, bildiğim kişiler, görevleri hayırlı olsun.. =)
Eminim güzel zaman geçirmişsinizdir; ben de o resimlerde olmayı isterdim ama emin olun ki sizler benim yerimde olmak istemezdiniz özellikle bu 6 haftalık dönemde..
Yeni denetmenlerin Chip buluşmalarına ilgi arttırmak için seçilmesi saçma olurdu. Çünkü her buluşmada yeni denetmenlerin atanması ya da değiştirilmesi olası değil bence. O öyle denk gelmiş, ki şimdiye kadar denetmensiz de yürüyordu site, yani daha fazla denetmen seçilmez diye düşünüyorum. Yeni denetmen arkadaşlara kolay gelsin. :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 11
3,373 mesaj
Yeni denetmenler chip buluşmalarına ilgi çekmek içinmi seçildiler sorusu geliyor aklıma belki sonralarında daha çok kişi çekeriz gibi.
o seçilen insanlar kadar kazanamadığın saygınlık, edinemediğin tecrübe ve veremediğin desteklerden dolayı teşekkürler.. o 40 akıllıdan biri ben değilim,attığın taşı çıkartmaya uğraşmayacağım. oluşturduğun çevrenin insanları doğru düşündüğünü zannetmesinler diye yazdım.
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj
Denetmenlerin hiçbiri CHIP Online çalışanı değil zaten.
Son Düzenleme: TuncaBozkurt ~ 14 Ekim 2009 19:01
Üye
94 mesaj
kardeşim bnde gittim chip standına koray abi ve selçuk abiyle tanıştım ama denetmen olmadım illa olcam diede bişi yoq
Yıllanmış Üye
6,371 mesaj
Hepimiz (fahri) denetmeniz.. =) (uyar butonu var, kullanalım, denetmenleri çalıştıralım=P)