keşke antalya'da da olsaydı :(
CHIP Online Buluşuyor (COMPEX 2009) Ve Resimler!
Ankara da üstelik başkent olmasına rağmen adam akıllı fuar olmuyor... Önceden altınpark ta oluyordu şimdi o da olmuyor sanırım..Arkadaşlar
Geçtiğimiz aylar da izmir ve ankara buluşması yaptık ve katılım olmadı malesef.
Şimdi böyle diyorsunuz ama olduğu zaman da kımse katılmıyor :)
neyse, ilerliyen zamanlarda yaparız gene, forumun takipçisi olalım.
Şöyle bir şey de var yalnız belki siz beklemiyorsunuz ama bekliyor da olabilirsiniz; İstanbul buluşmalarına şehir dışından katılımın fazla olmasını ama biz de İstanbul dışındaki buluşmalara Chip Online yetkililerini de bekliyor olabiliriz.
ArkadaşlarDoğru yaptınız ama İstanbul'daki gibi bir fuar alanında olması katılımı artıracaktır... Ankara'daki buluşmanın nasıl geçtiğini burada okuduk... <
Geçtiğimiz aylar da izmir ve ankara buluşması yaptık ve katılım olmadı malesef.
Şimdi böyle diyorsunuz ama olduğu zaman da kımse katılmıyor :)
neyse, ilerliyen zamanlarda yaparız gene, forumun takipçisi olalım.
Compex 2009 'da Chip'i Görmek Güzel bende orda olucam malesef sizleri pek tanımıyorum. Bilgi Almak için uğrarım görüşmek dileğiyle
Eski buluşma konularından gelenlerin bir bölümünü görebilirsiniz. Ayrıca da buluşma saatinde CHIP standına geldiğinizde siz bizi, biz sizi görürüz, olmadı stand görevlilerine sorarsınız onlar gösterir zaten.
Bu sefer gerçekten gelse tüm adını yazdıranlar güzel olur aslında. 6, 7, 8 kişilik buluşmalar hep oluyor zaten. Bir farklılık olur. Ayrıca da Compex, CeBIT'e göre hem daha merkezi, hem daha sıcak bir ortama sahip.
Ücretsiz katılabilirsiniz.
https://www.chip.com.tr/konu/dev- ... basliyor_16482.html
Buradan kaydınızı yaptırabilirsiniz.
http://www.compex.com.tr/davetiye.php
Kesin oradayım bu sefer şartlar çok güzel bir araya geldi..
Hafta sonu, fuar çıkışı programım var oraya yakın, ulaşım kolay, bilet derdi yok...
Görüşmek üzere, Borga abi de gelir umarım uzun zaman sonra tekrar görüşürüz..
Yarışma demişken Koray, PES 2010 olmasın çünkü şampiyon belli, keyifli olmaz başka bir şey olsun.. =)
Bir sitede bu fuara katılabilmek için online davetiye gerektiği yazıyor, nasıl oluyor yani, internet üzerinden kaydımızı mı yaptırıcaz?Bu adresten ücretsiz davetiyeni alabilirsin: http://www.compex.com.tr/davetiye.phpSon Düzenleme: doing ~ 19 Kasım 2009 00:29
Benim okul sağolsun Cumartesi günü saat 14:30'a vize koymuş, her neyse 15 dakikada bitirsemokuldan Harbiye'ye gelmem 15 dakika anca sürer, kısacası ben 15:00 suları gibi orada olabileceğim, neyse o saate kadar kimse dağılmaz zaten, haftasonu görüşmek üzere:))
bende görmek istiyorum. ama inş. gelebilirim.
Herkese Merhaba
Bu sefer gerçekten gelebilen herkes gelsin ve güzel bir buluşma olsun istiyoruz. Bu sene de standımız alt katta aynı anda bizim de katıldığımız Gamex oyun turnuvasının içindeyiz. Forumcuları orda bir güzel yarıştırmak niyetindeyiz. Yarış arabası simülatörlerimiz var herkesi şöyle bir ralli de görelim bakalım. Ayrıca 1.2.ve 3.üncü olan arkadaşlara hediyeler var. PS3 - wii - langırt hangisinde isterseniz güzelce bir kapışın forum galibini seçelim. Gelemeyenler üzülmesin resimleri siteye ekleriz:)
Benim okul sağolsun Cumartesi günü saat 14:30'a vize koymuş, her neyse 15 dakikada bitirsemokuldan Harbiye'ye gelmem 15 dakika anca sürer, kısacası ben 15:00 suları gibi orada olabileceğim, neyse o saate kadar kimse dağılmaz zaten, haftasonu görüşmek üzere:))saat kaçta müsait olursan gel tabiki.buluşmanın sadece compex ten ibaret olmadığını biliyorsun.zaten 19.00 gibi compex kapanacak ilerleyen saatlerde de taksimde hoş bir mekanda kaldığımız yerden devam eder güler eğleniriz :)