bektashyani organizasyonu yapan arkadaslar daha net bir bilgi verirse iyi olucak .Bulusma yerinin tam adresi;
Gun icinde neler yapılacagı;
Kişilere özel davetiye var mı yokmu;
vs vs.
CHIP Online Buluşuyor (İZMİR&2008)
- 1
- 2
Mesela son buluşma adresi Taksim burger king önüydü. Zaten herkes birbirini tanıdığı için sorun olmuyor. Bizi nasıl tanıyacaksınız tabiki forumu arşınlıcak ve resimlerimizi bulacaksınız. Ondan sonrası kolay..
Borga-xMesela son buluşma adresi Taksim burger king önüydü. Zaten herkes birbirini tanıdığı için sorun olmuyor. Bizi nasıl tanıyacaksınız tabiki forumu arşınlıcak ve resimlerimizi bulacaksınız. Ondan sonrası kolay..küstüm gelmicem
Borga-x...Zaten herkes birbirini tanıdığı için sorun olmuyor. Bizi nasıl tanıyacaksınız tabiki forumu arşınlıcak ve resimlerimizi bulacaksınız...Seni tanımayan mı var Borga abi
Arkadaşlar..
İstanbul buluşmasını istesem 1 hafta sonraya yapılabilir, ben CHIP Yönetim kadrosundan da gelenler olması için bu zamanı bekliyorum.Buluşma olursa zaten detaylı bir şekilde herkez'in bilgisi olur forumdan.Biraz daha beklemek'de fayda var.
Olur Me@ bekleriz dediğim gibi benim açımdanda iyi olur o zaman kesin gelirim 1 hafta sonraya olsa hayatta gelemem...
Coşkun OLCAOlur Me@ bekleriz dediğim gibi benim açımdanda iyi olur o zaman kesin gelirim 1 hafta sonraya olsa hayatta gelemem...Forumun takipçisi olalım yeter.
Me@Arkadaşlar..olursa mutlaka herkese 1 hafta önceden haber verin. Bn mutlaka gelmeye çalışırım ;)İstanbul buluşmasını istesem 1 hafta sonraya yapılabilir, ben CHIP Yönetim kadrosundan da gelenler olması için bu zamanı bekliyorum.Buluşma olursa zaten detaylı bir şekilde herkez'in bilgisi olur forumdan.Biraz daha beklemek'de fayda var.
Bana haber vermenize gerek yok nasıl olsa İstanbul'a gelemeyeceğim :/
İzmir buluşmasına kimse gelmemiştir.Ben volkan bide lyder vardı ama volkan tatildeymiş uzakta lyder ide bilmiyorum bende tek başıma bir şey yapmıycağıma göre gelmedim.yani buluşma yattı
R3QU3Mİzmir buluşmasına kimse gelmemiştir.Ben volkan bide lyder vardı ama volkan tatildeymiş uzakta lyder ide bilmiyorum bende tek başıma bir şey yapmıycağıma göre gelmedim.yani buluşma yattıİşte İZMİR buluşmasının detayları..
Neyse, İstanbul buluşmasına az kaldı acısını çıkartırız..
- 1
- 2