CHIP Online'dan dev bir hediye daha...

CHIP Online
03-11-2010, 18:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj

Geç kalmayın; CHIP Online'ın sınırlı sayıda dağıttığı bu müthiş hediyelerden biri sizin olsun!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/konu/chip ... iye-daha_23355.html

Resimlerle: Hükümdar Online kodlarının kullanımı

GamersFirst'ün yeni ve tarayıcı tabanlı MMO RTS oyunu Hükümdar Online'a başlarken "maça 1-0 önde çıkmak" isteyenlere harika bir başlangıç paketi sunuyoruz. Kısıtlı sayıda oyunserver için hazırladığımız bu kampanyadan faydalanmak için acele edin!

Hükümdar Online: Krallar Savaşıyor, tarayıcı temelli bir gerçek zamanlı strateji oyunu olarak,  Advanced Dungeons and Dragons'ın belirlediği klasik mücadele kurallarını kullanıyor. Oyunun öyküsü, Mu adlı gizemli bir ülkede geçiyor ve ülkede yaşayan ırklar birbirlerine karşı üstünlük kurmak için kıyasıya bir mücadele içine giriyorlar. Hükümdar Online en uç noktalarda heyecan içeren PvP ve ekip strateji düzlemini gerçek zamanlı olarak oyuncularına yaşatıyor. Güçlü kahramanlarınızın kontrolünü elinize aldığınızda ve ordularınıza emirler yağdırdığınızda amacınız yalnızca oradaki müthiş ganimetleri almak değil. Krallığınızı kurtaracak olan sizsiniz. Keskin grafikler ve kaliteli görseller, Hükümdar Online'ı rakiplerinin önüne geçirirken sizi de oyun dünyasının içine alarak bir başkomutan haline getiriyor. Oyunun diğer özellikleri ise şöyle:

• Krallığınız için her alanda mücadele edecek kahramanlar yetiştirme

• Gerçekçi hükümet ve politikalar

• Yaratıcı ve hareketli haritalar

• Güçlü ittifak sistemi

• Daha yoğun strateji anlamına gelen zengin askeri üniteler

• Oyuncu kontrollü savaş

Tüm konu: CHIP Online'dan dev bir hediye daha...

Resimlerle: Hükümdar Online kodlarının kullanımı

Kaynak: www.chip.com.tr

Tartışıyoruz: Daha önce Hükümdar Online  oynadınız mı? Oyun hakkında ne düşünüyorsunuz?

kyotoprotokolü
03-11-2010, 21:23   |  #2  
kyotoprotokolü avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,327 mesaj

Hayır oynamadım. Oynamamda.
Sadece Bu oyun hakkında değil tüm online oyunlar hakkında aynı şeyi düşünüyorum.
Hepsinde amaç aynı Bir adam'ı alıp onu level atlatmak. Sürekli aynı şeyler. sürekli aynı kişilerle savaş.
Amaçsız ve saçma olarak görüyorum. Amaç sürekli Level atlamak.

Bir aralar oynamadım değil. Herkes oynuyor diye bende açtım. Oynadım. Sonra saçma ve amaçsız olduğunu anlayınca bıraktım.
Çok gereksiz oyunlar. Bana göre.