Chip Online GENÇLİK
Chip Online Forum Yaş Ortalaması
Şu geçen zaman muhabbetleri içimi her daim burkar, Şimdi abi sen diyorsun ya "daha dün gibi okulları" bir gün gelcek bizde öyle diyeceğiz ah o gençlik, ah o okul yıllar0,ı işte o zaman içimizi tam olarak burkulacak....
dediğin doğru yaş gidiyor world-pc daha dün gbi okul yılları
teşekkürler hrn ALLAH herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın.
ağırlığı ergenlik dönemindeki üyelerin oluşturması beni şaşırttı açıkcası . Genç yetişkinlik dönemi ağır basar gibi düşünüyordum.. ilginç
birden kendimi ihtiyar hissettim yaş 24 daha işte çalışmam yok askerlik var en erken 65 yaşta emekli olacağım :S ben askere gideyim bari olmayacak böyle.
benim bilgisayarla tanışmam orta sonda olmuştu şimdiki veletler 5 yaşında okuma yazması olmasa bile oyun yükleyip crack atabiliyor. şanşlılar keretalar :D bizim zamanımızda bilgisayar bukadar ucuzmuydu hatırlıyorum tnt2 ekran kartlarını gördüğüm en büyüğü 32mb idi :D p3 500 :D hey gidi günler hey....
internet kafece bi abimiz vardı ne öğrendiysem ondan öğrendim :D dükkanı ben açıp kapatıyodum şimdi ne kafe kaldı ne başka bişiy mahallede int kafe kalmadı :D
internet ve bilgisayar yaşı gittikçe düştüğünden bu sonuçlar kimseyi şaşırtmamalı. boşuna mı her gün haberlere çıkan intetnette tanıştığına gidip biton şey olay yaşayan gençlerin yaşları düşüyor. kullanım yaşının düşmesi daha erken bilgi ve deneyim sağlasada teknolojide, böylede felaket yanları var maalesef...
benim bilgisayarla tanışmam orta sonda olmuştu şimdiki veletler 5 yaşında okuma yazması olmasa bile oyun yükleyip crack atabiliyor. şanşlılar keretalar :D bizim zamanımızda bilgisayar bukadar ucuzmuydu hatırlıyorum tnt2 ekran kartlarını gördüğüm en büyüğü 32mb idi :D p3 500 :D hey gidi günler hey....Celeron 433 dü ilk bilgisayarım.Hatırladığım kadarıyla s3 Trio 3d ekran kartı vardı.8mb.Vodoo 3000ler çok meşhurdu, alamamıştım ben ozaman.Ne güzel günlerdiya :)internet kafece bi abimiz vardı ne öğrendiysem ondan öğrendim :D dükkanı ben açıp kapatıyodum şimdi ne kafe kaldı ne başka bişiy mahallede int kafe kalmadı :