Ben de ekledim ama çevrimdışısınız:D Yani beklesem iyi olacak:D
Chip Online Messenger Grubu !
- 1
- 2
Öncelikle herkese Merhaba;
Arkadaşlar Msn ortamında Chip Online'deki arkadaşlarımızla "Birbirimizi tanıma, Sohbet vs." amaçlı bir grup oluşturduk, eğer katılmak isteyenler var ise müracat;
- Erhan Tiryakioğlu - [email=tech.hunter@hotmail.com]tech.hunter@hotmail.com[/email]
veya...
- Melih Çalışkan'a Ö.M ile ulaşabilirsiniz (yardımcı olacaktır).
Şuan'ki Üye Listemiz;
- MéLiHh
- OSMAN BAĞÇEVAN
- Erhan Tiryakioğlu
- AdRaMiTi
- Süleyman.
- ADEM-KAYA
- CapanQGLU
- S.W.A.T
- hyypia
- _hEro
- Psychonaut968
- Furkan Okutan
- Punisher123
Daha da çoğalan üye kitlesi ile sizleri bekliyoruz !
CapanQLU Gerekli Açıklamayı Yaptı !
benide ekleyin [email=niko_bellic_4@hotmail.com]niko_bellic_4@hotmail.com[/email]
güzel diyorsunuzda ben bu grup olayına karşıyım bi ara hiç birşey yokken ordan adamın biri demeyeyimde kalektersizin teki küfür yazmaya başladı delirdim şartellerim attı az daha ekrana kafa atacaktım.
dengeli dengesiz herkes katılıyor argo bir kelimedede hiç kimse uğraşıp atmıyor zaten ortada yönetici denen birşeyde yok anlıyacağınız biraz alerjik bu durum acaba o argo kelimeleri karşımda söyleem cesaretini gösterseydi.
güzel diyorsunuzda ben bu grup olayına karşıyım bi ara hiç birşey yokken ordan adamın biri demeyeyimde kalektersizin teki küfür yazmaya başladı delirdim şartellerim attı az daha ekrana kafa atacaktım.
dengeli dengesiz herkes katılıyor argo bir kelimedede hiç kimse uğraşıp atmıyor zaten ortada yönetici denen birşeyde yok anlıyacağınız biraz alerjik bu durum acaba o argo kelimeleri karşımda söyleem cesaretini gösterseydi.
Ya Siz Ne Diyorsunuz Daha Dün Açıldı Grup Şahsen Açtım Bir Tane Bile Argo Kelime Geçti İSe Bende Erhan Değilim Ya Gerçekleri Söyle Yada Konuşma !
sen ne biçim konuşuyorsun ciğerim ben burda başıma geleni yazıyorum konu sahibi değilsin bişey değilsin boş konuşmanın alemi yok.
seni ilgilendiren bir konu yok sana laf atan yok.
Ciğerim :) Abicim Bende Diyorum Ki benim yeni açtığım yani Bu konunun Sahibinin Dediği Grubu Ben Kurdum Ve Garnati Veriyorumki Argo Kelime Yok Anladın SAnırım ! :)
şöle baktımda tahminde ettim seninde yaşın ufak daha yetişmemişsin yazdığın cavptan belli bıktım usandım çoluk çocukla uğraşmaktan bana argo yazanda çocuktu.
Merak Etmeyin Bende Argo Yok ...
Gruptakileride Biliyorsunuz Ağızlarından İSteselerde Kötü LAf Çıkmayanlar ...
Ama Sizi Bilmeyiz Abicim :)
ben normalde sert konuşmam argo asla nette rgo konuşan insanlar zayıf insanlardır ben sadece başıma geleni paylaştım isteyen katılır isteyen katılmaz ben sadece şahsi fikrimi açıkladım.
bende isterim temiz bir arkadaşlık ortamı olsun ama bazı kendini bilmez insanlar ailevi şahsiyetinize dil uzatabiliyor ailevi değrler o kadar basitleşmişki sanki normal bir cümleymiş gibi en ağır hakaretlere karıştırılabiniyor hiç kimse hiç bir suçu yokken boşver sucu olsa bile ailevi değerlerine hakaret etme hakkı bulunmaz dileğim İNŞAALAH böle insanları aranıza karışmaz hayırlı uğurlu olsun.
- 1
- 2