Arkadaşlar sorun benim tarayıcımdanmı kaynaklanıyor bilemiyorum ama 2 günden beri forumda dolaşmak gerçekden çok güç insanı bunaltıyor.İe 9 kullanıyorum acaba bendemi sorun var dierekden başka sitelere bakıyorum ama sadece chip forumlarında bir kasma bir takılma hata vermeler meydana geliyor.Forum yetkilileri ilgilenirse sevinirim...
Chip Online Reklam Sorunu!
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 9
3,759 mesaj
Arada reklamlar benide bunaltıyor aşırı reklam olunca vazgeçilmez'im opera'dır....
Opera.. Bu tarayıcı sen izin vermedikçe reklamları göstermez...
Opera hızı ve reklam koruması ile diğerlerinden bu yüzden önde bana göre...
Opera reklamları engeller yavaş net bağlantılarında (opera turbo işe yarıyor)..
Şekil a'da göreceksin reklam varmı sayfada? chrome vs fasa fiso reklam istemiyorsan opera..
[url=http://bit.ly/c25MCx][/url]
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (142686) ~ 19 Şubat 2012 19:21
yine iyi geziyosun basmışlar reklamı her sayfanın boyutu nerdeyse 10 mb çok yavaş
ama Google Chorome öneririm uçuyor sayfalar ışık hızında geçiyor 512 mb ram ve üstü sistemler için
Son Düzenleme: ccc KINAŞLI ccc ~ 19 Şubat 2012 19:18
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
171 mesaj
yine iyi geziyosun basmışlar reklamı her sayfanın boyutu nerdeyse 10 mb çok yavaşAynen basmışlar reklamı.Tamam bizde bilyoruz Reklam yoksa Chipde yok bu kadar fazla kullanıcısı var server giderleri falan tamam ama 2 günden beri Chip forumlarını kullanamıyorum.Bi an önce yöneticlerin görmesi dileğiyle...ama Google Chorome öneririm uçuyor sayfalar ışık hızında geçiyor 512 mb ram ve üstü sistemler iç