erdem187Benim ismim nerde:@?Senin nasıl konuştupunu bilenler bilir o yüzden forumda paylaşmayalım
Chip Online Ruh çağırırsa
- 1
- 2
Arkadaşlar isminin koyulmasını istenen kişilere metinler yazıldı.
erdem187Benim ismim nerde:@?Seni unutr muyum abi senide koydum![]()
Borga-xBu ulaşıp ulaşmamakla değil aktif olup olmamakla alakalı. 30 yaşını aşmış bir çok kullanıcı olmasına rağmen forum ıcınde aktıf değiller. Bildiginiz gibi kursa katılıp sertıfıka almak ıcın uye olmanız gerekiyor. Bir çok kişi uye olmasına rağmen forum içinde yazı yazmıyor veya uzaktan takip ediyorlar.Fazla katkıda bulunamasam da size tamamen katılıyorum. Forumda aktif olanlarda gerçekten burayı benimsemiş ve sanıyorum kendini aile bireyleri arasında hisseden çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu arkadaşlar teşkil ediyor. Kırkına aylar kalmış biri olarak zaman zaman forumda eğlendiğimi, yazmasam da birçok espriden keyif aldığımı belirtmek isterim.Problemleri olan insanlar genelde sorularını sorup cvp aldıktan sonra bir daha foruma ugramıyorlar yada yıne sorunları varsa gelıp soruyorlar. İstersen uye listesini bir kontrol et..
Bu kısım eğlence kısmı burda istediğimiz şekilde eğlenebiliyoruz(dozu ve espirinin şekline bağlı olarak tabi.) Bence bunu fazla kafaya takma.. Ama bir sorunun olduğunda yine bu arkadaşların ve benim bilgim dahilinde sizlere yardım edeceğimizi sakın unutma.
Böyle neşeli arkadaşları forumda görmek kadar esprilerini kaldıran olgunluğunu bir kez daha kanıtlamış daimi üyelerin olumlu cevaplarını görmek beni gerçekten mutlu ediyor. nick'lerinizden kim olduğunuzu bilmiyorum ama içinizden şahsen tanıdığım mutlaka vardır. Tüm olumsuzluklara rağmen yaş ne olursa olsun, hayat her zaman yaşamaya değer. Yeterki zevk almasını bilelim.
Chip forumunun güzel insanları yüzünüzden gülümseme gönlünüzden neşe eksik olmasın.
Son Düzenleme: piRe_ ~ 31 Ağustos 2008 00:56
piRe_Fazla katkıda bulunamasam da size tamamen katılıyorum. Forumda aktif olanlarda gerçekten burayı benimsemiş ve sanıyorum kendini aile bireyleri arasında hisseden çoğunluğunu gençlerin oluşturduğu arkadaşlar teşkil ediyor. Kırkına aylar kalmış biri olarak zaman zaman forumda eğlendiğimi yazmasam da birçok espriden keyif aldığımı belirtmek isterim.SağolunBöyle neşeli arkadaşları forumda görmek kadar esprilerini kaldıran olgunluğunu bir kez daha kanıtlamış daimi üyelerin olumlu cevaplarını görmek beni gerçekten mutlu ediyor. nick'lerinizden kim olduğunuzu bilmiyorum ama içinizden şahsen tanıdığım mutlaka vardır. Tüm olumsuzluklara rağmen yaş ne olursa olsun, hayat her zaman yaşamaya değer. Yeterki zevk almasını bilelim.
Chip forumunun güzel insanları yüzünüzden gülümseme gönlünüzden neşe eksik olmasın.
![]()
byburak2008Bir ruh cagırmak eksikti onuda yaptınız. hadi sonumuz hayır ola![]()
![]()
mmm güzel yapmışsınız recep ivediğe çok güldüm :DD
- 1
- 2