Eğlenceliydi OnnuuR.
Chip Online Ruh Çağırıyor.:)
- 1
- 2
Eyvallah beni eklemişsin onur güzeldi paylaşımın için teşekkürler... :)
sağlık olsun onur bir dahaki senaryoda başrolü bana verirsin olur biter...
hem işte sana malzeme verdim hayalet avcıları ve ruh çağırmaya çalışan chip kullanıcıları arasında bir bağlantı kur... bu arada kendi attığım resmi eleştireyim...bu hayalet avcılarına neden silah doğrultmuşlar..hayaletler silah mı kullanıyor...nerden buldum bu resmi yawww :D hayalet-avcı-mafya üçgeni mi war işin içinde... yada hasan'ın kurtlar vadisi senaryosundan kaçtı bunlar...
sağlık olsun onur bir dahaki senaryoda başrolü bana verirsin olur biter...Başrol sende abi :)
hem işte sana malzeme verdim hayalet avcıları ve ruh çağırmaya çalışan chip kullanıcıları arasında bir bağlantı kur... bu arada kendi attığım resmi eleştireyim...bu hayalet avcılarına neden silah doğrultmuşlar..hayaletler silah mı kullanıyor...nerden buldum bu resmi yawww :D hayalet-avcı-mafya üçgeni mi war işin içinde... yada hasan'ın kurtlar vadisi senaryosundan kaçtı bunlar...
Bi kafayı yoralım güzel bişiler çıkacak eminim.:)
güzel olmuş beni unutmadığın için teşekkür ederim :)
Aşk-ı Memnu da dehşet olurdu...
Düşünsene...world_pc: Bihter hanım bu akşam iş var mı ???
Bihter: Bu akşam behlül nihalle takılacak, adnan da yok...
world_pc: Bizim Forum da bi arkadaş var üye adı ........ (Burayı doldurmadım belki sevmez böyle şeyleri diye) Onla takıl bu gece iyi takılır..
Bihter: Bilmemki ben genellikle aile içi takılıyordum ama..." Biraz ağır olduysa sileyim " Dipnot: noktalı yere isteyeni yazayım.
olmamış saçma olmuş. world_pc bence sen bu işi onnura bırak. :)
- 1
- 2