chip yetkilileri sitenizdeki bu görsel değişimden sonra açtığım konular silinmiyor konuyu sil diyorum sayfa bir müddet bekliyo ve silmiyo bunu bildirmek istedim... Açtığım konuyu silmek istiyorum silinmiyor...
chip online yetkilileri
Kendi yazdığım mesajları (alıntı yapılmamış)silemiyorum.Sil bütonuna tıklayınca siyah bir sayfada ortada beyaz küçük bölüm çıkıyor öyle kalıyor mesajımı silemiyorum.
Aynen öyle ,IE8 kullanıyordum fakat bilgisayarımın donanımda problem çıkıt ,servis 6 yüklemiş öyle kalsın dedi.Şu an için müzik bile yükleyemiyorum:(
Neyseki mesajı güncelleme yapabiliyorum idare ederim:D
Aynen öyle ,IE8 kullanıyordum fakat bilgisayarımın donanımda problem çıkıt ,servis 6 yüklemiş öyle kalsın dedi.Şu an için müzik bile yükleyemiyorum:(hangi donanımda nası bi problem ie6 yüklenmesine yol açmış ve öyle kalmasını gerektirmiş? merak ediyorumda baya. eğer alakası yoksa sorunla 6. sürümün ne diye onu yüklemişler oda ayrı bi soru tabi...
Neyseki mesajı güncelleme yapabiliyorum idare ederim:
Sorun HDD bitmiş dediler,bir daha format şansıda yokmuş,ne oyun kurun nede bir proğram,virüs hiç bulaşmaması gerekiyormuş , eski sürümler var hep (proğramlarda) HDD kasmıcakmış,ben bilgisayarı yenileyene kadar bununla idare etcem. Aslında HDD 4 senenelik normaldir heralde bu durum.
Servis GOLD bilgisayar hastanesi.Yeni HDD 210 tl dediler boşver dedim bilgisayarı yenilerim daha iyi.
Sorun HDD bitmiş dediler,bir daha format şansıda yokmuş,ne oyun kurun nede bir proğram,virüs hiç bulaşmaması gerekiyormuş , eski sürümler var hep (proğramlarda) HDD kasmıcakmış,ben bilgisayarı yenileyene kadar bununla idare etcem. Aslında HDD 4 senenelik normaldir heralde bu durum.nereye 210 ?? al sana orta şeker bi hdd işte:
Servis GOLD bilgisayar hastanesi.Yeni HDD 210 tl dediler boşver dedim bilgisayarı yenilerim daha iyi.
hemen hemen her marka ve modelin fiyatıda yakın olur zaten birbirine, o servise bidaha ugrama sen bence. ayrıca bişey ya sağlamdır yada bozuktur, rölantide bilgisayar kullanımı mı olur Allah aşkına.
Valla hanfendi çok uğaştık hdd yi kurtarmak için dediler.5 gün sonra bilgisayarı aldım halbuki bilgisayarı servise verdiğimde formattan sonra dvd room donanımda gözükmüyordu onun için göndermiştim,hastaneye sağlam girip hasta çıkan hasta misali bilgisayar hasarlı çıktı:D
Verdiğin linkte 86,54 TL yazıyor inanamadım ay kabul etseydim yiyecekti bunlar beni.Acaba bana 210 tl dedikleri nasıl birşeydiki hiçde sormadım merak ettim bak şimdi.
Şu üstteki ARA kısmı çalışmıyormu yoksa oda IE 6 dan sebeb mi?
IE 8 bana yasak:DÖnceki sayfayı okursanız anlarsınız:D
Öyle uygun olur dediler.İşimi o görürümüş artık ne yapıyorsam bilgisayarda:D
Her ikiniz de IE 6 mı kullanıyorsunuz? Eğer öyleyse, lütfen modern bir browsera (IE8, Firefox, Opera) terfi edin...
windowsun kendi ie kullanıyorum diğerlerini kullandığım zaman bilgisayara bir haller oluyor mutlaka bi sorun çıkıyo ne hikmetse sistemim çabuk çöküyo ama yinede frefox u bi deneyim bakalım...
pcword nickname 'li arkadaşımız, sizin o serviste kesin bir haltlar çeviriyorlar. Fiyat biçtikleri HDD, TB kapasitesinin altındaysa eğer afedersiniz ama sizi az daha kazıklayacaklarmış. Birde IE6 ile ilgili yaptıkları açıklamalar kesinlikle saçma, alakası bile olamaz.
Verdiğin linkte 86,54 TL yazıyor inanamadım ay kabul etseydim yiyecekti bunlar beni.Acaba bana 210 tl dedikleri nasıl birşeydiki hiçde sormadım merak ettim bak şimdi.yerler o vampiler, yerler. uzak dur onlardan.
hem bütün memlekete yardım ediyoruz burda sen bizi pas geçip niye teknik servise götürüosun aleti? söyle bakim...