CHIP Online Yılın En İyi Sitesi Seçildi!
Röportajdaki insanların suratında belirgin bir korku sezimleniyor.
Bu da chip online da bi yamyam olduğundandır. Evet demeyenleri yiyeceğimi sanıyorlardır.
)))))))
tebrik ediyorum :) haketmiş yane.. Türkiye'deki ilk internet sitelerinden ayrıca...
Sitede bu kadar hata varkene iyi gene videolar bile cortlak durumda .D
ben üye olmasam görürdünüz siz :))
O anketi yapanlar bize gelsin sorsunlar allah bilir siteyle alakası olmayanlar başından atmak için chip demişttir
Benim chip'e verdiğim puan 10 üzerinden 1
Nedeni ise arkadaşlardan biri arkadaşlık isteği yollamış kabul ediyorum listeme ekle diyorum yine başa sarıyor arkadaşı listeye almıyor
Sildiğim mesajlar halen kutumda görünüyor açıyorum kutuyu hiç bir mesaj yok
Site arada donuyor..
Birazda siz yazın sorunları
Bir de bana chip'le alakalı olmayan birşeye evet diyorlar gibime geldi.. Elinde mikrofon tutan adam kendi ağzıyla sorsun bakalım chip online sizce iyi bir site mi? diye.. Bence halk başka bir soruya evet diyor gibime geliyor.. Hadi gençleri geçtim de o kadınların chip'in nasıl bir site olduğunu hakkında bir bilgisi var mıdır acaba?
Bana sorarsınız chip.online iyi bir site.. Şu eksikleri bir giderseler daha çok iyi olur.. :)
o sitede sende bişeyler sor mesela derya yaz millet derya iyi kızdır evlenilir diyor yada hayır kesinlikle diyor
e yani.ama ciddiye aldılar.:)Ben ilk sayfada demiştim zaten.. İnanmadım..Yani sorulan soruya karşılık verilen cevapta mantık hatası var bir kere..
Chip online yılın en iyi sitesi mi? Diye bir soru sorulduğunda Evet veya Hayır diye cevap verilmez.. Nerden bileyim ben yılın en iyi sitesi hangisi.. Ylın en iyi sitesi hangisi olduğu halka sorularak belirlenecek bir şey değil bir kere..