yahu şu CHIP e doğru düzgün bir linux bölümü açtıramadık bari Fedora 4 temel alınarak bir özel sayı çıkartsalar... İlk gördüğüm yerde alırım Red hat 9 biraz fazla eski değilmi...
CHIP Özel Fedora 4
Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez. Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.evet eyüp aynı konudan ben de muzdaribim ... chip ten linuxu takip etmek istiyorum.... duysunlar artık bizi...
valla ha... şu linux açlığımızı giderecek bir şey olurdu herhalde... yaw bööle birşey çıksın bende hemen alırım yaw...
hadi chip gayrete gel biraz....
1.ay ve 4 ayda vermişti hiç kullanmadım linuxu,nedense windowsun tadı başka ya...
sende hard disk siz kal ve 2. bir optik okuyucu-yazıcın olsun sende anlarsın linuxun tadını hard disksiz bir bilgisayarda ödev hazırlamak (insanın kulağına ne kadar hoş geliyor değilmi...)
yinede windows diyorum eyyüpcüm
evet forumda herkesin olmasa da bazı arkadaşların linux ihtiyacı var ... eminimki okuyucuların da aynıdır... o yüzden dergi ye bir linux bölümü açılmalı....
sanırım bu konuda chip gibi dergiler biraz yavaş öyle ya biz bu dergileri emizdeki windows u öğrenmek için alıyoz... bence böyle bir dergi yerine biz bir gurup kursak.. çünkü bugune kadar piyasaya çıkan ne dergiler nede siteler hep eksik.. ne dersiniz biz chip in keyfini beklersek!!!!!!!!!!!!