CHIP PROMOSYON İŞLERİ DVD

Bu forum kilitli bir forumdur. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
firatozyazici
10-06-2007, 15:41   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
22 mesaj

Sevgili CHİP dergi Yönetimi  7 yıldır kesintisiz aldığım ve bağımlısı olduğum bikaç dergi içindesiniz...

Ancak Mayıs 2007 ayında almış olduğum Derginin DVD si bozuktur..

Bunu defalarca mail attım size ancak bir cevap gelmedi...  Bu nasıl iştir allah aşkına para verip dergiyi alıyoruz ama ilgilenen kimse yok... Sakın yanlış anlamayın Dergi içeriği son derece muhteşem ama yanında verilen promosyon olayına maduriyet söz konusu olduğunda ne yazıkki muhatap bulamıyoruz...  
Birazda Okura saygı göstermek gerekmez midir?

Başka birşey yazmıyorum bakalım bu konuyla ilgilenen olacak mı acaba???

Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 10 Haziran 2007 16:07
erkanc
10-06-2007, 15:55   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
3,213 mesaj

bunu chip online yazacaktın yanlış yere yazdın

sly_man
07-07-2007, 17:47   |  #3  
Taze Üye
2 mesaj

Bu konuda benimde şikayetim olacak daha dün aldıgım temmuz sayısının dvd si acılmıyo ve içerigine hiçbir şekilde ulasamıyorum.Gerekli yerlere mail atmaya calısıyorum ancak nedense bütün mailler geri geliyo bunun sebebini anlamadım.Bana bu konuda yardım edebilir misiniz?Birazda okuyucularla ilgilenmek gerekir.

TuncaBozkurt
07-07-2007, 21:35   |  #4  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

Maillerin geri gelmesinin nedeni olarak şunu söyleyebilirim:
Bazı e-mail istemcilerinde mailin bir kopyasını da kişinin kendine gönderme seçeneği var.Bu seçeneği kontrol edin derim ben.

Mahmut Karslıoğlu
01-08-2007, 11:57   |  #5  
Mahmut Karslıoğlu avatarı
CHIP Editör
84 mesaj

Zaman zaman dağıtım sırasında üst üste yığılmadan dolayı bir grup dvd'de fiziksel sorun oluşabiliyor. Geçtiğimiz Temmuz ayı içinde havaların olağanüstü derecede sıcak olması gazete bayilerinde bu türde bir soruna neden olmuş olabilir.

DVD'nin üzerinde bu tarzda bir sorun ile karşılaştığınızda değiştirilmesi için ne yapılması gerektiği zaten yazıyor. Bunu bu forumda sanki ilgilenmiyormuşuz gibi bildirmeniz hiç doğru değil. Doğru yere başvurduğunuz zaman cevap almamanız mümkün değil.

Gözden kaçırmış olma ihtimalinizi göz alarak DVD üzerindeki metni buraya da aynen yazıyorum:

CHIP dergisinin okurlarına armağanıdır. Virüs testinden geçmiştir.DVD'niz çalışmazsa yardim@chip.com.tr adresine adresiniz ve telefon numaranız ile birlikte bir e-posta göndermeniz yeterli olacaktır.