arkadaşlar chip sayfasının görmek istemediğim bazı şeyleri gördüm ne oldu yaw bu chipe bozuldu herhalde gördüğüm şey ne olduğuna gelince çıplak kadınlar bu ne ya
chip sayfasını açtım..
Banlandı
Teşekkür Sayısı: 0
556 mesaj
oLc001ReiSNe Çıplak Kadını Bilader, Ben Çıplak Kadın Göremiyorum Günün 12 Saati Forumdayım
OP Yıllanmış Üye
348 mesaj
Mustafa Canne kadar boş konuşuyorsunuz olmayan bir şeyi neden söyleyeyim chip sitesi hacklanmış diye düşündüm çünkü sayfayı açtığım sayfanın yan tarafında reklamlar yerinde vücüd gösterisi yapan bir kaç kadın vardı hepsi bu bir de ben siteye gidip te kendimi öyle ovutmam gerçegi duruken neden sanal alemde takılayım
istiyosan başka siteye burda yok
OP Yıllanmış Üye
348 mesaj
Selçuk İslamoğluÖncelikle geçmiş olsun, muhtemelen sisteminizde virüsler/ sahte antivirüsler veya solucan adı verdiğimiz zararlılar mevcut.işte bu kadar cevap budur arkadaşımSisteminizi ücretsiz taratabilirsiniz . Ayrıca Windows Defender'ı edinmenizi tavsiye ederim.
kaysne kadar boş konuşuyorsunuz olmayan bir şeyi neden söyleyeyim chip sitesi hacklanmış diye düşündüm çünkü sayfayı açtığım sayfanın yan tarafında reklamlar yerinde vücüd gösterisi yapan bir kaç kadın vardı hepsi bu bir de ben siteye gidip te kendimi öyle ovutmam gerçegi duruken neden sanal alemde takılayıben şaka olsun diye demiştim (yanıtı sildim)
Yeni Üye
45 mesaj
tolgahanterne bu şaka mıKardeşim arkadaşa reklam virüsü girmiş anlaşılan oda girdiği sayfalarda hep reklam alıyor ve adamlar para kazanıyor. Herkez adult reklama bakmaz ama adamlar böylece adult raklama bakmış oluyor.
OP Yıllanmış Üye
348 mesaj
isrnKardeşim arkadaşa reklam virüsü girmiş anlaşılan oda girdiği sayfalarda hep reklam alıyor ve adamlar para kazanıyor. Herkez adult reklama bakmaz ama adamlar böylece adult raklama bakmış oluyor.evet dediğin doğru olabilir