arkadaşlar bu soruları 2-3 defa konu aralarında sordum cevap gelmedi en nihayetinde konu ackam zorunda kaldım sizdede siteye girerken kitlenme sayfanın yarım acılması veya sade üst kutucukun cıkıp orda kalması gibi sorunlar oluyormu mesela bende mesaj sayısı 1190 dı üstüne 6-7 konuyaya azdım hala 1190 konuya video ekliyorum o videoların calısdıgını görmedim benim gibi bu sorunlarla karsılasan üyeler varmı ??
chip sitesi aksaklıklar
Aynen bendede oluyor kasmalar geç yüklenme falan
bende bu tür sorunlar yokta bazen çok yavaşlıyor konudan konuya geçişlerde bendemi sorun sitedemi halen çözemedim...
Resimde gördüğünüz bütün tarayıcılarla denediğim halde yavaşlama anında bunların içinde mozilla yine az imanlı
Bazen chip çok yavaşlıyor...
şu chip online sitesi genel olarak bi elden geçsin siteyi açtığımda ekranın sağındaki gri alan kaldırılsın ve site tam ekran görüntülenecek şekle getirilsin bence.
bende bu tür sorunlar yokta bazen çok yavaşlıyor konudan konuya geçişlerde bendemi sorun sitedemi halen çözemedim...avant ve comodo browseri ilk kez görüyorum nasıl bi deneyim sundular chrome kadar iyiler mi?
Resimde gördüğünüz bütün tarayıcılarla denediğim halde yavaşlama anında bunların içinde mozilla yine az imanlı
Bazen chip çok yavaşlıyor...Son Düzenleme: vmesut ~ 05 Ağustos 2011 00:31
hadi ona eyvallah ya diger sorunlar onlarıda yorumlasaydınız da bilgilenseydik iyi olurdu video problemi kasmalar gibi neyse ama anlamadıgım nokta ben mesaj yazdımı o sayı art mıcakmı nası forumdan foruma degişir anladıysam arap olıyım anlayan varsa bana anlatsın :D 1190 ın üstüne 8-9 tane yazdım öle duruyo felc gecirdi heralde benim sayı :D site içindeki her bi yana yazdım öle duruyo sayı sayı cok umrumda degil ama merak ettim sade bende değil herkeste varmış cevap yazan arkadaslara teşekkür ederim sayımız 1190 da kalıcak heralde olsun :D eğer dediğiniz genel oyunlarda mesaj işleyip konu dısında işlemiyorsa bu cok sacma bişey ya öyleyse neden işlemesinki havaya mı yazıyoruz mesela 8-9 mesaj yazdım bunların işlemesi lazım ayrıca daha önceden işliyordu dye hatırlıyorum :s
avant ve comodo browseri ilk kez görüyorum nasıl bi deneyim sundular chrome kadar iyiler mi?avant explorerin alt yapısnı kullanıyor ama güzel hoş bir o kadarda hızlı comodo ise güvenlik yönünden müthiş bir tarayıcı virüs programın olmasa bile netten gelecek olan bir zararlıyı imha edebiliyor..hız yönünden avantın hızı chrome'la aynı comodo ise zararlı eklentisi aktifse biraz yavaşlatır ama bloke edince chrome'u katlayabilecek hızda bir tarayıcı
comodo'nun birde şu özelliği hoşuma gidiyor bir sitede +18 türü içerik veya zararlı varsa o siteye o tarayıcıyı sokamaz hiç kimse ayarları yabınca bende yeğen falan çok eve 3-5 gün gelmeyeceğim zamanlar varsayılan tarayıcı comodoyu ayarlıyorum diğerlerini çalışmaz duruma getiriyorum tek tarayıcı comodo kalıyor başka bir tarayıcıda indirseler kuramıyorlar ve ben kazanıyorum
(comodo dragon) ismi tarayıcının ben comodo browser olarak değiştim..
denemek isteyen arkadaşlar
http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php
chrome'un altyapısını kullanır..
konuyu açan arkadaştan özür dileriz bu arada konu saptı...Son Düzenleme: Kapalı Hesap (200179) ~ 05 Ağustos 2011 02:12
sapsın kesko mühim değil sorunu anladım zaten diger konu dışı daki yazılanlar mesaj sayısına eklenmiyor :D .
Kasmalar reklamdan.Ad blocker yükle bakıyım sonra konuş.
mesaj sayıma hıc dıkkat etmıyorum ama gırerken kasan sıkıntı yapan bazende gıremedım tek sıteKesinlikle katılıyorum, sitede muhteşem bir kasma söz konusu, sayfalar çok geç açılıyor, bazen yarım açılıp kitleniyor. Sorunun bende olduğunu düşünüp bazı testler yaptığımda sorunun siteden kaynaklı oldğunu tespit ettim. Bunda site tasarımının ve forum alt yapısının html kodlar içierisine gömülü olmasına bağlıyorum. En kısa zamanda kasma sorunun çözülmesini umuyorum..