Doğru mu yazdım bilmiyorum fakat, chip top 10 dvd yazıcıların birincisi philips 1648 modelini almayı düşünüyorum. Genelde 1'incileri gidip hemen alırım ama ; bu sefer bir sorayım dedim. Çünkü 60$ gibi bit fiyatla birinci olmak şaşırtıcı?? Tabi para her zaman her şey demek değil ama; Kullananların yorumlarını merak ediyorum...
CHIP Top10 dvd writer Birincisi!!
Öncelikle fiyat 48 dolar + kdv onu belirtmek isterim.
Bende sözkonusu modeli kullanıyorum.Alalı 7-8 ay oldu şimdiye kadar hiçbir problemle karşılaşmadım.Çektiğim DVD'lerde herhangi bir arıza veya kayıt esnasında yanma olayı ile de karşılaşmadım.
4-5 farklı boş DVD kullandım.Bazı cihazlar gibi Boş DVD'de marka ayırt etme gibi bir huyu yok.
(Genelde nortech iomega ve cursor kullanıyorum)
Sessiz çalışıyor.Kutuyla birlikte Siyah renkli bir ön panel + 1 Boş DVD + Nero yazılımı geliyor.
Piyasadaki LG egemenliğine son verebilecek bir ürün.Güvenle tavsiye edebilirim.
Aklınıza takılan başka birşey olursa diamondmonster@hotmail.com'dan irtibata geçebilirsiniz...
Peki bu 1648'in piyasadaki dvd çeşitlerinden dvd-ram 'i deskteklemediğini duydum. Bu dvd-ram nedir ve nerelerde kullanılır? Ve bu dvd formatını destekleyen dvd writerlar var mı?
DVD-RAm ı şöyle düşün KAbında bir DVD medyan var.DVD yazıcıya aynen o şekilde koyuyorsun ve kayıt işlemini başlatıyorsun. Medyanın kendisini elleyemiyorsun çünkü kabı var.
Bir nevi disket mantığı. Piyasada pek kullanılmıyor. Dolaysıyla DVD RAm desteği ancak duruma göre bir artı...
FOrumda bir dvdwriter olayı okudum. Düzgün çalışan bir dvdwriter'ı olan bir arkadaş, dvd yazdığı sırada elektrik kesilmiş ve 2 gün sonra gelmiş elektrik. Neyse ,açtığında bozulmuş dvd writer'ı . Garantisinden yararlanıp değiştirmiş. Fakat aynı hatayı yine vermiş . Sonra da sorunun anakarttan kaynaklandığını çözmüş. Aslında dvd writer anakartı bozmuş, benim anladığım. Böyle bir uyuşmazlık sorunu var mı veya bu kaza sadece şanşsızlık mı?