öncelikle herkese merhabalar ,
3-5 gün önce tatildeyken Chip Temmuz Sayısını satın aldım . Almamın sebebi ise windows dan sıkılmış olup pardusa geçmek istiyordum ve chip dergisinin ön kapağında ki yazı dikkatimi çekince tereddütsüz satın aldım . Şu anda dergi elimde ve yazıyı size direk yollayayım :
Türkiye'nin İşletim Sistemi
Pardus Linux'un En Yeni Sürümünü sisteminize kurun günveliği maksimuma çıkarın...
Bu yazıyı okur okumaz tereddütsüz aldım . Ama birşey dikkatimi çekti . Sürüm kaçtı ? Hiç bir bilgi yoktu . Ama ben uzun zamandır Chip dergisi alıyordum . O yüzden hiç şans tanımıyordum bir hata ya da bir AYIP olacağına dair . Herneyse bugün eve ulaştım . Hemen bilgisayarımı açıp CD yi taktım ve KURULAN CD 1.0 yazısını görünce hayrete düştüm ! dilim damağım kurudu diyebilirim .
Ne Yani ? Acaba Chip bilmiyor muydu bu tarihle Pardus 1.1 Alpha Sürümü çıktığını ? Takip etmiyor muydu acaba ?
Ve kafama istemeden şöyle bir soru takıldı ve beni sürükleyip götürdü : Chip bunu ilgi çekmek için mi yaptı ? Neden böyle birşey yapsın ki ? isteseydi internette ücretsiz dağıtım zaten alırdı bir FTP den . Ama sürüm nedense 1.0 ve En Yeni başlığı altında .
Ben şahsen bunu bir hata değil , bir ayıp olarak görüyorum . Böyle bir hata koskoca chip dergisi tarafından yapılamaz . Böyle bir hata olmaz zaten !
Bu ayıbı en kısa zamanda telafi edeceğine inanıyorum Chip dergisinin .
Eğer ağır ithamlarda bulunduysam özür dilerim . hayal kırıklığı ve büyük bir sinir içerisindeyim .
Saygılarımla ...
Barış Yüksel