Chip, vücut takibi . Sesler duyma ,derialtıçip

serademir
31-10-2024, 21:53   |  #1  
serademir avatarı
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Amerika da kendilerine beyin korsanı diyen insanların özel hayatlarını kaydedip onlara yerleştirdikleri çipler sayesinde sinir sistemine şok gönderme , durabildiği her sesi taklit etme , kişiyi kendi hükmü altına alma gibi olaylar çok yaygın olsa da Türkiye de henüz çok az kişinin bildiği ve bunları kimseye ıspat edemediği için beyin hastalığı teşhisi konan yeni vakalar ortaya çıktı. Gördüğüm ve duyduğum şeyler olduğu için size bu konu hakkında bilgi vermek istiyorum . Uzun süre görüşmediğim bi arkadaşım benle iletişimi geçti bi anda benim hayatımla çok ilgilenmeye başladı nedenini o anlar da pek merak etmesem de evine gittiğim de bir kaç elektronik cihaz gördüm bunların ne olduğunu sorduğum da pek detay vermeyi sonra merak ettiğimi ve araştıracağımı anlayınca bana annesine ve kuzenlerine  bağlı olduğunu ve makara yaptıklarını anlattı , karşı tarafa şok gönderdiği zaman acı çektiğini ve karşı tarafın haberinin olmadığını anladım. Daha sonra orda kalmam için bana ısrarda bulundu o an anladım ki hayatına girdiği veya merak etttigi kişileri takip ediyo benimle yıllar sonra neden görüşmek istediğini anladım . Eğer bunu ıspatlaya bilirsem kişiyi savcılığa şikayet edebilirim. Bunun gibi sorunlar yaşayan varsa bana ulaşsın bu bir RFID çipi vücûd sinir çipi. Umarım bu sacmalıga son vericek bir kanıt bulup kimsenin hayatına müdahale etmemelerini sağlayabilirim. Saygılar sevgiler 

instigram seradmrrr

facebook sera demir