************** denen site sizin temanızın giflerini, headerini herşeyini çalarak kendine bir tema yapmış iş tutuyor. sizden izin almadığı pek açık. Bu emek hırsızlarına müdahale edersiniz belki, saygılar
Chip Yöneticileri buraya bir bakın
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj
Yuuuh yani HIZRSIZLAAAR
Heralde kardeş site felan değil bu değilmi yani iyi niyetli düşüneyim birde.
Son Düzenleme: MBTGROUP ~ 25 Temmuz 2009 13:32
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,727 mesaj
GHOST tıklayınca küfürlü sayfa çıkıyor.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
112 mesaj
Vala bende nasıl hacker olunuyor diyordum demekki böyleymiş muhahahahaa Hiçde zor değilmiş
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
Yıllanmış Üye
895 mesaj
komedi yaaa .Bende hacker olacam çok matrak bir iş ya bu :D :D :D :D
not:şaka şaka benden hacKer olmazzz.
Yıllanmış Üye
137 mesaj
Minareyi çalan kılıfını uydurur diye boşuna söylememişler birde gelmiş pişkin pişkin ne yazmışsın yaptığın hoş bir şey değil
Üye
57 mesaj
Yıllanmış Üye
137 mesaj
ghosty mesajını okudum ama chıp tema konusunda biraz pervasız davranmışsın en azından direk hazır olanı kullanmadan önce gerekli izinleri alıp düzenlemeleri yapabilirdin diğer arkdaşların eleştirdiği noktada bu.
Yıllanmış Üye
1,624 mesaj
copyright a chip.com.tr, Bu olabilir.
Yıllanmış Üye
137 mesaj
ama ne dedim daha temayı yayına sokmadımki temanın düzenlemelerini ediyordum hem bunda kötü birşey yok bence chip de izin verebilir neden smf gibi türkiye de çok kullanılan bir forum sisteminde chip in teması olmasın gerekirse copyright a chip.com.tr de yazardıChıp bu konuda ne der bilmiyorum konuya son noktayı gene Selçuk İslamoğlu koyacaktır ya da asıl yetkili kimse o.