Beyler forumla ilgilenen biri yok mu? Nasıl ulaşabiliiz bunlara?
Forumda ki Denetim Masası-Profil kısmında yaşanan problemi iletelim 3-5 kişi.
Bilgileri güncellerken DOĞUM TARİHİ girimedi diyor sürekli :/
chip yöneticilerine profil sorunu
Bence kafana takma. O senin dediğine gelmeden önce düzeltilmesi gereken çok şey var. Böyle idare et.
Bence düzeltilmesi gereken noktalardan bir tanesi, üyeler bizim mesajlarımızı alıntı yaptığı zaman bize uyarı gelmesi, bir de cevap verdiğimiz her konuda ayrı ayrı başlık oluşuyor "Forum Yanıtları" kısmında.. Bir konuya ulaşmak istediğimde teker teker arıyorum hangisiydi diye..
Bir diğer sorun da server'lar.. Bazen günün belirli saatlerinde chip ağırlaşıyor.. Bunun düzeltilmesi lazım.
Ayrıca "Yanıtla" kısmında araç çubuğundaki resim ekleme tuşu görevini yerine getiremiyor.. Resimi yüklüyor gibi oluyor ama yüklemiyor.
Bence düzeltilmesi gereken noktalardan bir tanesi, üyeler bizim mesajlarımızı alıntı yaptığı zaman bize uyarı gelmesi, bir de cevap verdiğimiz her konuda ayrı ayrı başlık oluşuyor "Forum Yanıtları" kısmında.. Bir konuya ulaşmak istediğimde teker teker arıyorum hangisiydi diye..tüm bunlara katılıyorum.Bir diğer sorun da server'lar.. Bazen günün belirli saatlerinde chip ağırlaşıyor.. Bunun düzeltilmesi lazım.
Ayrıca "Yanıtla" kısmında araç çubuğundaki resim ekleme tuşu görevini yerine getiremiyor.. Resimi yüklüyor gibi oluyor ama yüklemiyor.
ek olarak +Alıntı özelliği yok.
Bunlarla ilgilenecek bi delüğanlı yönetici lazım bize.
tüm bunlara katılıyorum.Geçenlerde Selçuk İslamoğlu "biraz sabır" diye bi mesaj atmıştı şu konuya:ek olarak +Alıntı özelliği yok.
Bunlarla ilgilenecek bi delüğanlı yönetici lazım bize.
https://www.chip.com.tr/forum/chi ... mu_t237060_wp7.html
Yaa aslında baya bir düzelme var forumda..Forum sayfasına girdiğimizde bellek kullanımı çoktu. Bu oran baya bir azaldı. Sabırla bekliyoruz. Düzelecek inşallah bütün bu sorunlar.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (174863) ~ 05 Mayıs 2012 22:42