Türkiyenin geliştirdiği pardus işletim sistemi yakın zamanda 2009 sürümünü çaıkaracaktır tükiyede gelişmiş bir teknoloji derğisi olan chip bu konuda destek vermesı gereken dergilerden biridir ve destekte verıyor fakat bence anasayfada ve forumda pardusun ayrı bir yeri olmalı peki siz ne düşünüyorsunuz?
Sizce chip.com.tr de pardusun tanıtımı ve yaygınlaşması için ayrıbir bölüm olmalımı olmamalımı?????
Chip.com.tr de Pardus için ayrı bölüm Eklenmelimi?
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.evt gelişmelere yer veriliyor fakat ipucu bölümünde yer verilmiyor yada bazı program incelemeleride yazılmıyor acıkkaynak ve pardusun programları ile ilğili yeterınce bilgi yok google bile acıkkaynaklı sistem cıkarttı bizde kendi ülkemizin geliştirdiği bu sistemi desteklemelıyız bence...Pardus için çıkan son programlar yayınlanmalı bence...
evt gelişmelere yer veriliyor fakat ipucu bölümünde faaln yer verilmiyor yada bazı program incelemeleride yazılmıyor acıkkaynak ve pardusun programları ile ilğili yeterınce bilgi yok google bile acıkkaynaklı sistem cıkarttı bizde kendi ülkemizin geliştirdiği bu sistemi desteklemelıyız bence...Pardus için çıkan son programlar yayınlanmalı bence...
Neden verilmesin? İpuçları oldukça verilir... Örneğin Pardus'la ilgili ipucunuz varsa, Okur İpuçları bölümüne yazabilirsiniz. Biz ipuçlarımızı orada seçiyoruz...
Pardus'ta Türkçe bir Linux dağıtımıdır sonuçta... Linux 2.6 + KDE 4.2 ve tüm yazılımlar diğer dağıtımlardaki gibi Linux programlarıdır. Sonuçta Pardus'un çekirdeğinden sonuna neredeyse hiç bir yazılım Pardus'a özel değil (Kurulum ve ayar sihirbazı dışında), her Linux haberi veya incelemesi Pardus'a da dahil diye düşünülebilir. Örneğin Firefox 3.5, OpenOffice, GIMP vs. gibi Linux sürümü ile Windows sürümü vs. zaten aynı olduğu için ayrı ayrı incelemenin de gereksiz olduğu aşikar... Ama tabii ki diğer yazılımları da inceledikçe yazmaya özen gösteriyoruz.
valla bana göre eksik, bide diğer okurlar ne düşünüyor bı bakalım bence, siz her derginizde windowsu inceleyıp söytel doping yapılır söyle kolaylıgı vardır dıye yazı cıkarıyorsunuz bende ortalama her ay alırım dergınızı fakat pardus yada linux hakkında acıklanan bilgi toplasan bı dergide ortalama windows kadar bilgi verilmiş... Bunlar benim düşüncem herkes düşünçesi farklı olabilir...
valla bana göre eksik, bide diğer okurlar ne düşünüyor bı bakalım bence, siz her derginizde windowsu inceleyıp söytel doping yapılır söyle kolaylıgı vardır dıye yazı cıkarıyorsunuz bende ortalama her ay alırım dergınızı fakat pardus yada linux hakkında acıklanan bilgi toplasan bı dergide ortalama windows kadar bilgi verilmiş... Bunlar benim düşüncem herkes düşünçesi farklı olabilir...
Anlaşıldı, olay dönüp dolaşıp Ali Işıngör'ün hayalperest dünyasındaki geyik başlıktan yönlendirme.... Chip.com.tr ve dergi ayrı yerlerdir. Anlaşıldı ki, yine maksatlı, hedef gösterilmiş bir başlık... Üzgünüm...