Merhaba, forumdaki imzamı değiştirmek istiyorum ancak şöyle bir hata alıyorum "Doğum tarihinizi eksik veya hatalı girdiniz" doğum tarihi değiştirdim yine aynı hiç değişilmiyor büyük ihtimalle forum sisteminizde hata vardır. tek ben değil arkadaşımda değişemiyor.... lütfen yardımm
chip.com.tr Forumdaki imza düzenleme hatası alıyor
Ya bendede oluyor farklı pc den girdim yine aynı sorun yönetim bi şeyler yapsın
arada bi olur öyle şeyler alışın burası chıp forum adminler canı isterse gelip düzeltir
beyler ziyaretçi kaybından başka birşey olmaz zaten :)
Ya benimde arkadaşlık isteklerim var kabul ediyom kabul etmiyooo
Arkadaşlar bende düzenleyemiyorum. Mail gönderelim bence.
Aynen Beyler yapalım birşeyler...
Saygılarımla
------------------------------------------------------------------------------
Herkesin Katılabileceği Yarışmalar
iyinet 2012 seo yarışması llhtnbşklhyktr
Süper robot ve sünger bob oyunları Yarışma 2
eskiden chip online çok düzenli bir forumdu bu tür hatalar hemen düzeltilirdi hatta adminler ve moderatörler her an tetikteydi çok disiplinliydi burası şimdi ise hiçbirinden eser kalmamış ama olsun burası ilk forumum herşeyimi her acımı paylaştığım herşeyim bu forum
eskiden chip online çok düzenli bir forumdu bu tür hatalar hemen düzeltilirdi hatta adminler ve moderatörler her an tetikteydi çok disiplinliydi burası şimdi ise hiçbirinden eser kalmamış ama olsun burası ilk forumum herşeyimi her acımı paylaştığım herşeyim buAy sonunda tamamiyle değişeceği içindir herşey belki ;)
abi nasılsın yüzünü gören cennetlik :)Ay sonunda tamamiyle değişeceği içindir herşey belki ;)
denetmenlerden hiçbiri neden yok osman bağcevan denetmendi benimde burdaki arkadaşlarımdan biri
o bile girmiyor foruma arada bir warez konusu açıyorum bakıyorum denetmen var mı diye konu ancak 3-4 gün sonra siliniyor
inşallah abi dediğin gibi olur biraz toparlanır burası donanım haber gibi nazi kampı olmasında
crack kelimesini kullandığımız an 4 gün banlıyorlar orda
ama şöyle bi dh deki gibi şikayet listesi ve uyarı listesi olsa harika olur bence herkes ayağını denk alır o zaman
mesela 4 uyarı puanından sonra 4 gün ilgili bölüme girmeye yasak gibi
birde rep sistemi ve yıldız sistemi her bölüm için gelse bu sefer forumda açılan her konu cevaplanır daha aktif ve iyi olur bence
kurallara göre chipte warezden bahsetmek yönlendirmek yasak değil link vermek falan yasak
dolaylı yoldan çoğu kişiyi yönlendirdim bir sorun olmadı dolaylı yoldan dediğim asla link vermek değil pm den msn alıp msn den link atarak meselaSon Düzenleme: Kapalı Hesap (230527) ~ 12 Mayıs 2012 12:17
Değişim olması şart. Giden kutusundaki mesajlarımı göremiyorum, sistem bilgilerimi değiştiremiyorum, imzamı değiştiremiyorum.
arkadaşlar ya benim bi sorunum var bilgisayar açılırken msı diye bi yazı çıkıyo beyaz her zaman çıkıyodu ama bu sefer öylece kalıyo kusura bakmayın buraya yazıyorum çünkü daha yeniyim ve siteyle ilgili hiç bişey bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim