Selçuk İslamoğluBöyle bir planımız yok.ileride böyle bir planınız olması dileğiyle iyi çalışmalar.
@chip.com.tr uzantılı mail adresimiz ols
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Selçuk İslamoğluBöyle bir planımız yok.bence böyle bir şeyi düşünün selçuk bey çok iyi olur bizim açımızdan.
Gerçekten öyle bişey olsa süper olur. İnş. chip online böyle bişey yapar...
Selçuk İslamoğluBöyle bir planımız yok.abi konuyu pis bitirdin haa
keşke önce bi alıştıra alıştıra söyleseydin
cepe dokunuyor,masraflı ise anlarız tabii haliyle.Olsun da isterdik,neyse artık kısmet.Diğer forumlardan biliyorum,Bismillah üye olurken foruma ait bir e-mail i(yanlış olmasın ,uzantılarını unuttum nasıldı?)hemen öne sunuyorlar.
isim@chip.com.tr diye bir msn adresi chat yapmak için açılabilir ama chip yonetimi bir e-mail tabanı acarsa bu msn adresinide dogrulayabiliriz çok güzel olur.
DaRWeLLabi konuyu pis bitirdin haa
keşke önce bi alıştıra alıştıra sö
es-lowevet hakkattende güzel oluryakışır arkadaşıma:)yakıştı dimi :)
"kyLie@chip.com.tr" sevdim bu adresi.
hevesimiz kursağımızda kaldı resmen arkadaşlar.
Selçuk İslamoğluÜzgünüm :)abi hiçmi umut yok bea :)bari söyle ilerde olur inşallah torunlarımıza filan deseydin :)
tak üzgünüm böyle bi düşüncemiz yok adamı derinden vuruyorsun :))
Arkadaşlar bende isterim chip uzantılı bi mail adresi ama vermemeleri Kendileri için daha iyi olur. her mail kullanıcısı iyi niyetli olmayabilir. Adliyelik bi olay oldugunda düşünsenize hergün Chip yönetimine bu mail kimin bu mail kimin diye gelip soruşturma yaptıklarını...
bende ticari bi kuruluş olsam vermezdim.... NEDEN MARKAMI TEHLİKEYE SOKAYIMKİ.
senduran78bende ticari bi kuruluş olsam vermezdim.... NEDEN MARKAMI TEHLİKEYE SOKAYIMKİ.Kesinlikle katılıyorum bu uzantıya sahip mail adresleri olan kişilerin kendilerini CHIP yetkililerinden biri gibi gösteremeyeceği ne malum. Belki bizim açımızdan bu uzantıya sahip mail adresimiz olması hoş olurdu ama kendimizi CHIP sorumlularının da yerine koyarak düşünmemiz gerekir bence.
Evet aynen öyle ticari bir marka yada bi kuruluş kendi bünyesi dışında e-mail uzantısını dısarıya vermez ki bunu ilk sayfaya yazacaktım.Ama olayların gelişmesini izledim.Herhangi bir şirket yada grup kendi kuruluşuna ait uzantılı e-mail takım dısında yada şirket personeli dısında bi kişiye vermemesi gibi dogal bi şey olamaz.Herkesin e-mail adresi vardır,olmasa bile e-mail adresi rahatlıkla alabilir uzantısı önemli değildir.Bu e-mail adresinin dışa açılması belki burdakiler değilde kötü düşünen insanlar için fırsat olur.
vallahii olsun yeter ki almayan ne olsun. yönetiim sana sesleniyoruz!
olsun ama herkese olmasın kimin alcağını da yonetim belirlesin ben simdi burdan kural soylersem tarafsız olamam...
yonetim uyuma...sabrımızı taşırma...